Start training Toppraktijk voor bakkerijondernemers

Peter Bienefelt tijdens Meesterexamen (Medium)

WAGENINGEN - In januari 2017 start de training 'Toppraktijk' in Wageningen. Een training voor ondernemers en broodbakkers uit het ambacht en de industrie, die meer willen weten over grondstoffen, kneden, rijzen, bakken, structuur en smaak. Kwaliteit en verdieping zijn de rode draad door deze training.

Meester Boulanger

Meester Boulanger Peter Bienefelt is 4 dagen gastheer en verzorgt tevens 2 dagdelen training. Naast informatie en training over de werking van grondstoffen delen verschillende toppers, Kees Goos,  Hans Som , Peter Bienefelt e.a., hun ervaring tijdens de training.

Praktijk

Alle trainingssessies staan in het teken van de praktijk. Zowel tijdens het bakken ter plekke als op basis van vooraf gedane bakproeven wordt er gekeken naar waar het in de praktijk in het proces fout kan gaan en hoe je dit op kunt lossen. Er wordt gewerkt in kleine groepen ( max 12 deelnemers) zodat er ruimte is voor vragen en eigen ontwikkeling. Trainingsdata zijn: 9,10,16,17 januari 2017.

 
Lees ook
Training Jonge ondernemers Nationale Bakkerij Academie - Cijfers geven ­houvast

Training Jonge ondernemers Nationale Bakkerij Academie - Cijfers geven ­houvast

Tien jonge, ambitieuze mensen schuiven anderhalf jaar lang gemiddeld één keer per twee weken bij elkaar aan tafel voor de training ‘Jonge ondernemers’ van de Nationale Bakkerij Academie. Alle onderdelen van ondernemerschap komen aan de orde. “Heel goed, want ik ben bakker, nog geen ondernemer.”

Waar wil jij naar toe?

Waar wil jij naar toe?

Ruim 87 procent van de medewerkers in de bakkersbranche vindt het (heel) belangrijk om zich op professioneel gebied te ontwikkelen. Toch volgde maar iets meer dan de helft afgelopen jaar een training of opleiding.

Innovatie in applicatie - Royal Steensma inspireert met nieuwe en bestaande grondstoffen

Innovatie in applicatie - Royal Steensma inspireert met nieuwe en bestaande grondstoffen

Grondstoffenleverancier Royal Steensma wil graag kennis, kunde en inspiratie delen met de ambachtelijke bakker. Daarom is afgelopen maand opnieuw een najaarsmagazine verschenen, boordevol verrassende recepten op basis van grotendeels bestaande en bekende grondstoffen. Ook deelt Royal Steensma haar kennis via masterclasses, een magazine met recepten...

Patissier / verkoopmedewerker ft/pt omgeving Hilversum

Patissier / verkoopmedewerker ft/pt omgeving Hilversum

Wat ga je doen?In de winkel zal je als eerste taak hebben o klanten te voorzien van de mooiste producten. Dit doe je met een grote glimlach en doordat je zelf de...

Broodbakker Ambachtelijk te Amsterdam

Broodbakker Ambachtelijk te Amsterdam

Wat ga je doen?In de functie van bakker werk je in een klein team in wisselende diensten. Teambelang staat hier voorop, samen maken jullie de mooiste producten....

Banketbakker omgeving Den Haag gezocht

Banketbakker omgeving Den Haag gezocht

Wat ga je doen?Binnen een team van 10 banketbakkers zijn ze op zoek naar een enthousiaste, creatieve en gemotiveerde banketbakker. Binnen het team lopen de taken...