Start training Toppraktijk voor bakkerijondernemers

4 november 2016

WAGENINGEN - In januari 2017 start de training 'Toppraktijk' in Wageningen. Een training voor ondernemers en broodbakkers uit het ambacht en de industrie, die meer willen weten over grondstoffen, kneden, rijzen, bakken, structuur en smaak. Kwaliteit en verdieping zijn de rode draad door deze training.

Meester Boulanger

Meester Boulanger Peter Bienefelt is 4 dagen gastheer en verzorgt tevens 2 dagdelen training. Naast informatie en training over de werking van grondstoffen delen verschillende toppers, Kees Goos,  Hans Som , Peter Bienefelt e.a., hun ervaring tijdens de training.

Praktijk

Alle trainingssessies staan in het teken van de praktijk. Zowel tijdens het bakken ter plekke als op basis van vooraf gedane bakproeven wordt er gekeken naar waar het in de praktijk in het proces fout kan gaan en hoe je dit op kunt lossen. Er wordt gewerkt in kleine groepen ( max 12 deelnemers) zodat er ruimte is voor vragen en eigen ontwikkeling. Trainingsdata zijn: 9,10,16,17 januari 2017.

 

Altijd op de hoogte blijven?