Royal Steensma viert 180-jarig bestaan op Bakkersvak

Royal Steensma_-Voorjaarsmagazine 180jaar COVER 3

Grondstoffenleverancier Royal Steensma bestaat in 2019 180 jaar. Dit jubileum wordt gevierd tijdens Bakkersvak van 10 tot 12 maart in Gorinchem met een receptenboek en ludieke jubileumactie met een officieel Winmau-dartbord met een Royal Steensma-pijlenset. Ook lanceert de grondstoffenlevancier de nieuwe innovatie Jelleasy.

Royal Steensma is al 180 jaar van en voor de bakker. En dat wil de grondstofleverancier delen met de mensen die het bedrijf groot hebben gemaakt: de bakkers. Op Bakkersvak krijgen klanten en relaties daarom het jubileum-receptenboek. Het boek staat boordevol inspiratie en past bij de manier waarom de grondstoffenleveranciers bakkers probeert te prikkelen met stijlvolle magazine. Daarnaast krijgen bakkers die op Bakkersvak specifieke grondstoffen kopen een professioneel Winmau-dartbord cadeau, inclusief pijlenset in Royal Steensma-stijl.

Bakkersvak

Op Bakkersvak introduceert Royal Steensma Jelleasy. Met deze kant-en-klare gebakspray, verpakt in een spuitflesje, kunnen bakkers gemakkelijk een smakelijke en glanzende laag aanbrengen op banketproducten. Jelleasy is geschikt voor koude en warme producten, zoals vruchtenschelpen en appeltaart. Voor later dit jaar staan er nog meer innovatieve introducties op de planning.

Royal-Steensma_180-jaar-Receptenboek-taart-229x300 Bij de stand kunnen bakkers terecht met al hun vaktechnische vragen over brood en banket bij de accountmanagers van Team Ambacht. Ook zijn Meester Boulanger Hiljo Hillebrand van Royal Steensma en partners Meester Boulanger Daan Hesseling en Meester Patissier Hidde de Brabander aanwezig op de stand. Zij nemen de bakker verder mee in hun eigen specialismen. Zo etaleren Hillebrand en Hesseling de mogelijkheden van brood en andere lekkernijen. De Brabander showt nougat, in combinatie met gekonfijt product en notenmix. Die laatste twee grondstoffen komen uit de keuken van Royal Steensma.

Volop in ontwikkeling

Ook grijpt Royal Steensma Bakkersvak aan om haar klanten bij te praten over alle ontwikkelingen die het bedrijf momenteel ondergaat, met nieuwbouw op alle drie de vestigingen en de realisatie van de Food Innovation Academy in Vlaardingen. “Ons bedrijf is duidelijk volop in ontwikkeling”, besluit Evert-Jan van Egteren,  sales manager MKB. “Maar we verliezen daarbij onze filosofie niet uit het oog: Royal Steensma is en blijft een no-nonsense totaalleverancier voor brood en banket. Gewoon een goede tent waar de prijs-kwaliteitverhouding dik in orde is. En dat willen we graag zo houden.”

Lees ook
Puur kwaliteitsfruit voor de bakker

Puur kwaliteitsfruit voor de bakker

Een bakker maakt het verschil met een onovertroffen kwaliteit van zijn gebak en patisserie. De smaak van patisserie gemaakt met vakmanschap en een uitgelezen keuze van fruit doet uw klanten met plezier terugkomen.

‘Hoe richt ik mij meer op kinderen?’

‘Hoe richt ik mij meer op kinderen?’

Ik zie veel ouders met kinderen bij mij in de winkel komen, maar niet in vaste regelmaat. Hoe kan ik ervoor zorgen dat deze groep vaker in mijn winkel komt?

Wedstrijdsmaak Gouden IJsspatel 2020

Wedstrijdsmaak Gouden IJsspatel 2020

De wedstrijdsmaak voor de Gouden IJsspatel 2020 is bekend: kersen-sorbetijs. Dit maakte SVH Meesterijsbereider Bob Frie 17 juni bekend tijdens de diploma-uitreiking van het IJscentrum.

Summer Job in Luxe Badplaats bij New York

Summer Job in Luxe Badplaats bij New York

Ben jij de bakker die wij zoeken voor deze unieke uitdaging in New York USA? Brood, Banket of All Round? We zoeken 3 bakkers voor de zomer in een luxe badplaats...

Choco-lijnoperator industriële banketbakkerij omgeving Utrecht

Choco-lijnoperator industriële banketbakkerij omgeving Utrecht

Ben jij een echt chocolade man/vrouw en wil je aan de slag in de modernste koekjesbakkerij van Nederland? Ben je daarnaast flexibel? Dan is de functie van Choco-lijnoperators...

Ambachtelijk Broodbakker omgeving Putten

Ambachtelijk Broodbakker omgeving Putten

In deze fulltime functie zal je je voornamelijk bezig houden met vervaardiging van groot en klein brood. Je beheerst het gehele traject en spring zo nodig ook bij...