Robèrt van Beckhoven lanceert special met favoriete recepten

Robèrt van Beckhoven - Meest Meesterlijk persbericht

Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven lanceert een ‘best of’-special van zijn magazine Meesterlijk. In Meest Meesterlijk bundelt hij zijn favoriete recepten van de afgelopen jaren.

Meesterlijk van Robèrt is het thuisbakblad van Robèrt van Beckhoven en bestaat sinds 2015. Robèrt: “Meesterlijk heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Van een “project voor erbij" naar een volwaardig magazine en een prachtig kanaal om onze kennis en passie voor bakken te delen. We produceren het volledig op eigen kracht en in eigen huis. Daar ben ik echt trots op.”

Meest Meesterlijk wordt een eenmalige special die driedubbel zo dik is als gewoonlijk, gevuld met Robèrts 110 beste recepten van de afgelopen jaren. “Door de jaren heen hebben we met Meesterlijk een enorm archief aan recepten opgebouwd. Reden genoeg om ons oeuvre te vieren met een bundeling van de hoogtepunten.”

Meest Meesterlijk is bedoeld als een exclusief collector’s item: er wordt enkel gedrukt wat er wordt besteld. Bestellen kan op de website meesterlijkvanrobert.nl.

Bron: Persbericht

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Dossiers
Lees ook
Sinterklaas opent kinderbakkerij Robèrt van Beckhoven

Sinterklaas opent kinderbakkerij Robèrt van Beckhoven

Robèrt van Beckhoven wil met zijn winkel BIJ Robèrt een totaalbeleving bieden. Daar hoort volgens hem ook kindereducatie bij. Daarom opent hij een speciale kinderbakkerij. De opening, op 1 december, wordt verricht door niemand minder dan Sinterklaas.

Grip op grondstoffen: suiker

Grip op grondstoffen: suiker

Het Genootschap voor de Bakkerij bestaat tachtig jaar en koos een mooi thema om dat te vieren: Grip op Grondstoffen. Na de eerste bijeenkomst over graan bij Bakkerij van Vessem streek het gezelschap deze keer neer bij Robèrt van Beckhoven in Oisterwijk om te praten over suiker.

Voorjaarsbijeenkomst Genootschap voor de Bakkerij gaat over suiker

Voorjaarsbijeenkomst Genootschap voor de Bakkerij gaat over suiker

Het Genootschap voor de Bakkerij zette in 2019 het thema Grip op Grondstoffen op de agenda. De voorjaarsbijeenkomst op 21 mei staat in het teken van suiker. De locatie is Bij Robèrt, het bedrijf van Robèrt van Beckhoven in Oisterwijk.  Er zijn veel vragen over de grondstof suiker. Is het werkelijk zo slecht voor je? Waar zit het...