Robèrt van Beckhoven lanceert special met favoriete recepten

Robèrt van Beckhoven - Meest Meesterlijk persbericht

Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven lanceert een ‘best of’-special van zijn magazine Meesterlijk. In Meest Meesterlijk bundelt hij zijn favoriete recepten van de afgelopen jaren.

Meesterlijk van Robèrt is het thuisbakblad van Robèrt van Beckhoven en bestaat sinds 2015. Robèrt: “Meesterlijk heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Van een “project voor erbij" naar een volwaardig magazine en een prachtig kanaal om onze kennis en passie voor bakken te delen. We produceren het volledig op eigen kracht en in eigen huis. Daar ben ik echt trots op.”

Meest Meesterlijk wordt een eenmalige special die driedubbel zo dik is als gewoonlijk, gevuld met Robèrts 110 beste recepten van de afgelopen jaren. “Door de jaren heen hebben we met Meesterlijk een enorm archief aan recepten opgebouwd. Reden genoeg om ons oeuvre te vieren met een bundeling van de hoogtepunten.”

Meest Meesterlijk is bedoeld als een exclusief collector’s item: er wordt enkel gedrukt wat er wordt besteld. Bestellen kan op de website meesterlijkvanrobert.nl.

Bron: Persbericht

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Dossiers
Lees ook
Elizabeth wint Heel Holland Bakt

Elizabeth wint Heel Holland Bakt

De 41-jarige Elizabeth Lopez uit Spijkenisse won 14 februari Heel Holland Bakt. Juryleden Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden besloten na de spannende finale van het achtste seizoen dat zij de beste thuisbakker was.

Meesterlijk Junior Chocolade

Meesterlijk Junior Chocolade

Met het tweede deel in de serie ‘Meesterlijk Junior’ richt Robèrt van Beckhoven zich op jonge thuisbakkers en chocoladefanaten en neemt hij ze mee in de wereld van chocolade. Ze kunnen met dit boek zowel leren over de achtergrond van chocolade als er praktisch mee aan de slag gaan.

Een boek over brood

Een boek over brood

De liefde voor het vak spat ervanaf. Van het vroege bakken in zijn jeugd tot de eerste broden die hij in een mini-oven elke zaterdagochtend bakte voor een delicatessenwinkel in de buurt; het ging bij Issa Niemeijer-Brown eigenlijk altijd om het proces. Zijn zoektocht naar de ideale manier van brood maken beschrijft hij uitgebreid in ‘Een boek over brood’.