Robèrt van Beckhoven lanceert special met favoriete recepten

2 maart 2022 Redactie Bakkers in bedrijf

Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven lanceert een ‘best of’-special van zijn magazine Meesterlijk. In Meest Meesterlijk bundelt hij zijn favoriete recepten van de afgelopen jaren.

Meesterlijk van Robèrt is het thuisbakblad van Robèrt van Beckhoven en bestaat sinds 2015. Robèrt: “Meesterlijk heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Van een “project voor erbij" naar een volwaardig magazine en een prachtig kanaal om onze kennis en passie voor bakken te delen. We produceren het volledig op eigen kracht en in eigen huis. Daar ben ik echt trots op.”

Meest Meesterlijk wordt een eenmalige special die driedubbel zo dik is als gewoonlijk, gevuld met Robèrts 110 beste recepten van de afgelopen jaren. “Door de jaren heen hebben we met Meesterlijk een enorm archief aan recepten opgebouwd. Reden genoeg om ons oeuvre te vieren met een bundeling van de hoogtepunten.”

Meest Meesterlijk is bedoeld als een exclusief collector’s item: er wordt enkel gedrukt wat er wordt besteld. Bestellen kan op de website meesterlijkvanrobert.nl.

Bron: Persbericht

Altijd op de hoogte blijven?