Overzicht van vakbeurzen in het najaar

16 augustus 2023 Redactie Bakkers in bedrijf

Komend najaar staan er weer veel evenementen voor de deur. Hier vind je een overzicht van relevante vakbeurzen, zodat je ze niet hoeft te missen.

Beko Najaarsdagen

Op maandag 18 en dinsdag 19 september organiseren de Beko-bedrijven de Beko Najaarsdagen voor bakkers, banketbakkers, patissiers, chocolatiers en ijsbereiders. Inspiratie en inkoopvoordeel staan centraal. Dit jaar vindt de beurs plaats op de nieuwe beurslocatie Hart van Holland in Nijkerk.

18 en 19 september
Hart van Holland, Nijkerk
Naar de website 

Gastvrij Rotterdam

Gastvrij Rotterdam biedt professionals in de horeca een beeld van de laatste trends en ontwikkelingen. Tijdens deze beurs kunnen bezoekers genieten van 500 exposanten, diverse workshops, demonstraties, masterclasses, wedstrijden en proeverijen met sterrenchefs, meesterkoks, Masters of Wine en topgastronomen. De tiende editie vindt plaats van 18 t/m 20 september 2023 in Rotterdam Ahoy.

18 t/m 20 september
Rotterdam Ahoy
Naar de website 

Vakbeurs Foodspecialiteiten 

Vakbeurs Foodspecialiteiten is een jaarlijkse ontmoetingsplaats voor de gehele foodspecialiteitenbranche. Met ruim 275 deelnemende exposanten biedt de beurs een gevarieerd productaanbod.

2 en 3 oktober
Expo Houten
Naar de website 

BBB Maastricht 

BBB Maastricht is een vakbeurs voor Nederlandse en Belgische horecaleveranciers en professionals. De beurs biedt een vol programma aan proeverijen, kookbattles en masterclasses.

9 t/m 11 oktober
MECC Maastricht
Naar de website 

IBA

IBA organiseert eens in de drie jaar een vakbeurs voor bakkerijen waar nieuwe innovaties en ideeën worden geïntroduceerd. Dit jaar vindt het evenement, na een online editie in 2021, weer fysiek plaats van 22 oktober tot 26 oktober in de Fairground München.

22 t/m 26 oktober
Fairground München
Naar de website 

Altijd op de hoogte blijven?