Open dag bij bakkerij Vreugdenhil

Bakkers in bedrijf_Open Dag Bakkerij Vreugdenhil

Bakkerij Vreugdenhil in Maasdijk opende zaterdag 1 september opnieuw de deuren na een grondige renovatie. De open dag was een groot succes, maar liefst 2500 mensen brachten een bezoek aan de nieuwe bakkerij. Het Nederlands BoulangerieTeam was aanwezig, er werden rondleidingen door de nieuwe bakkerij gegeven en de bezoekers konden de bakkers alles vragen.

Ook oliebollenliefhebbers kwamen aan hun trekken: de bakkerij zocht testers voor de eerste oliebollen van dit jaar. De opbrengst gaat naar ALS Westland. “De teller staat uiteindelijk op 3518 oliebollen!”, vertelt Linda van bakkerij Vreugdenhil trots, “met een totale opbrengst van €3.603,78. Het was echt een hele toffe dag!”

Bakkerij Vreugdenhil

De geschiedenis van Bakkerij Vreugdenhil startte in 1923 toen Jan Vreugdenhil sr. een bakkerij overnam. De bakkerij gaat sindsdien over van generatie op generatie. Het familiebedrijf heeft in de loop der tijd zijn sporen verdiend. Zo werd de bakkerij twee jaar geleden uitgeroepen tot Beste bakker van Nederland.

 

Lees ook
Potentiële klanten vinden met  gebiedsanalyse

Potentiële klanten vinden met gebiedsanalyse

Je hebt een vast assortiment en je doet waarin je al jarenlang goed bent. Toch blijkt ineens de omzet terug te lopen. Wat nu? De Stichting Ambachtelijke Bakkerij biedt ambachtelijke bakkers de helpende hand door een gebiedsanalyse aan te bieden. Met de uitkomsten hiervan kun je (nog) beter inspelen op de behoeften van potentiële klanten in jouw regio.

Naast brood ook ijs verkopen. Is dat slim?

Naast brood ook ijs verkopen. Is dat slim?

Bakkersvak 2019: drie dagen vol met kennis tijdens de verschillende presentaties, mensen ontmoeten en inspiratie opdoen met producten en productinnovaties. Het grote ijsplein doet vermoeden dat veel bakkers overwegen om hun assortiment uit te breiden naar ijs.

Vreemd gaan

Vreemd gaan

Onlangs was ik in Tirol. Niet om te hossen met Anton, dat past niet bij mij. Maar tijdens mijn vakantie bezocht ik wel enkele bakkers. En wat ik daar zag voelde voor mij toch als ‘vreemd gaan’.

Broodbakker industrieel omgeving Tiel

Broodbakker industrieel omgeving Tiel

Als broodbakker ben je verantwoordelijk voor een goed verloop van de productie van het brood. Je werkt als ovenist, langmaker, deegdraaier en je bedient de selecte...

Brood bakker Utrecht

Brood bakker Utrecht

In deze zelfstandige functie produceer je in teamverband de mooiste broodproducten. Door de verschillende afzetkanalen wordt er gedurende hele dag door gewerkt.

Brood/ Banket bakker omgeving Deventer

Brood/ Banket bakker omgeving Deventer

De werkzaamheden bestaan uit het produceren van zowel brood- als banketproducten.