Nieuwe website BakkersVakWedstrijden

nieuwe website BakkersVakWedstrijden

De website van BakkersVakWedstrijden is vernieuwd. Het bestuur van het noodzakelijk om de website te updaten omdat "de tijd en ontwikkelingen niet stilstaan". De website heeft een nieuwe look & feel gekregen, navigeert veel gemakkelijker, is overzichtelijker en gebruiksvriendelijker. Daarnaast kan de nieuwe site nu ook bekeken worden op een tablet of een telefoon. 

De nieuwe website is ontwikkeld door een van de subsponsors van BakkersVakWedstrijden, Buro MC Marketing & Creatie. Eigenaresse Marieke Cuperus werkt achter de schermen al een tijdje mee aan de wedstrijden. Zij heeft  de vertaalslag kunnen maken naar een eenvoudige en toegankelijke site.

Bezoekers vinden op de nieuwe website alle informatie over de stichting BakkersVakWedstrijden en de wedstrijden. Zodra er informatie over de BakkersVakWedstrijden 2020 beschikbaar is wordt er een aparte pagina aan de website toegevoegd.

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Nieuwe bestuursleden bij Stichting BakkersVakWedstrijden

Nieuwe bestuursleden bij Stichting BakkersVakWedstrijden

De Stichting BakkersVakWedstrijden heeft een nieuwe bestuurssamenstelling. Na het vertrek van Eildert Kielman en Jan Willem Meijer hebben de zittende bestuursleden zich gebogen over de samenstelling en taakverdeling van het bestuur. Henk Elemans is als nieuw bestuurslid aangesteld om de taken van Jan Willem Meijer over te nemen. Marco Lenes is gekozen...

Maak het leuk

Maak het leuk

In volle glorie waren de BakkersVakWedstrijden terug deze november. Ik vond het weer een feest. Sinds de allereerste keer dat ik dit evenement bezocht, hou ik ervan.

Vakfeest in Heerenveen

Vakfeest in Heerenveen

Drie bakkerijen mogen zich een jaar lang Nederlands kampioen noemen. De BakkersVakWedstrijden – voor het eerst in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen – waren drukbezocht. Bakkers grepen de wedstrijd aan voor een avond teambuilding en gezelligheid in deze lastige tijd.