Nieuwe trainingsruimte voor BoulangerieTeam

29 juni 2016

ANDELST - Het BoulangerieTeam heeft een nieuwe trainingsruimte in gebruik genomen. Partner Spronk Bakkerijmachines heeft in Andelst een proefbakkerij neergezet waar de komende jaren onder optimale omstandigheden kan worden getraind. Voorzitter Johan van Maanen van het team, verrichte dinsdag 28 juni samen met Arno en Harm Spronk de opening. Door het inschieten van stokbrood in de oven werd de ruimte officieel in gebruik genomen.

Internationale wedstrijden

De ruimte is vergelijkbaar met een bakkerijruimte zoals deze zich voordoet tijdens de internationale wedstrijden. Op deze manier kan een wedstrijdsituatie zo goed mogelijk worden nagebootst. De familie Spronk is erg blij dat het BoulangerieTeam de komende jaren gaat trainen in Andelst. Harm Spronk: “Vorig jaar zomer is het balletje gaan rollen. Het team zat zonder ruimte en wij zagen een kans om ze te helpen. We hebben flink verbouwd en het was passen en meten om de ruimte optimaal in te richten, maar het eindresultaat mag er wezen. Wij zijn trots dat deze topboulangers hier gaan trainen.”

Teamhuis

Johan van Maanen sluit zich hierbij aan: “Dit is een bijzonder moment. Wij zijn de familie Spronk bijzonder dankbaar dat ze dit hebben gerealiseerd. Dit is het huis van het BoulangerieTeam. Hier kunnen onze jongens zich de komende jaren optimaal voorbereiden op wedstrijden. Het is echt een geweldige ruimte.”

Meer weten?

Meer informatie over het BoulangerieTeam en haar leden is te vinden op www.boulangerieteam.nl, Facebook: Boulangerie Team en Twitter: @BoulangerieTeam.

Altijd op de hoogte blijven?