Op vakbeurs Bakkersvak zagen we verschillende stands waar bedrijven advies gaven over proces en productie en bakkerijmachines presenteerden. Bakkers in bedrijf sprak SVM Bakery Machines en Ter Haar Bakkerijmachines over wat ze tijdens deze editie op hun stand laten zien.

SVM Bakery Machines is een jong bedrijf voor bakkerijmachines en toebehoren. Vijf jaar geleden werd het bedrijf opgericht door ambachtelijke bakker Steven van Middendorp. Op Bakkersvak wil hij bakkers graag helpen bij het kiezen van de juiste machine voor hun bedrijf. “Omdat ik zelf bakker ben geweest, heb ik inzicht over welke machines geschikt zijn.” SVM Bakery Machines presenteert op de beurs herkenbare merken om zowel de vernieuwende als de conservatieve bakker aan te spreken. “We hebben zondag een hele goede dag gehad. Soms was het zelfs zo druk dat we niet iedereen op de stand konden spreken.”

Everbake bakkersvak 2023

EverBake Group presenteerde een aantal eigen producten op de beurs. Ze zijn een leverancier en producent voor de bakkerijbranche wereldwijd. EverBake Group maakt allerlei soorten bakeware en RVS-toepassingen zoals werkbanken.

Ter Haar bakkersvak 2023

Ter Haar Bakkerijmachines staat dit jaar voor het eerst met gereviseerde machines op Bakkersvak. Deze machines worden uit elkaar gehaald en krijgen nieuwe onderdelen, waardoor ze weer als nieuw te gebruiken zijn, maar de prijs een stuk lager ligt dan bij nieuwe machines. Met het oog op hoge grondstof- en energieprijzen is dit voor bakkers een interessante optie. Albert Ter Haar legt uit dat ze met klanten meekijken om machines op maat te maken en hierover te adviseren.

Altijd op de hoogte blijven?