Nieuwe bakkerij voor De Bakkers Lamers

De bakkers lamers_persbericht

De Bakkers Lamers is verhuisd naar een nieuwe bakkerij. Op de nieuwe locatie wordt niet alleen groot brood gebakken, maar ook klein brood en banket. Voorheen gebeurde dit op twee aparte locaties. Door de groei van de omzet was vooral de broodbakkerij te klein geworden. 

De bouw van de nieuwe vestiging aan de Cereslaan in Heesch vond plaats onder begeleiding van TenBa. De nieuwe locatie was snel gevonden maar er waren verschillende uitdagingen in het ontwerp. Naast het zoeken naar de optimale bakkerij lay-out en inrichting, belemmerde de vriescel het daglicht. Dit werd opgelost door het aanbrengen van hoge gevelramen en glaspartijen op de vriescel. Zo komt er indirect daglicht binnen in de bakkerij. Bij de bouw is ook rekening gehouden met de toekomst. Het dak is voorzien van zonnepanelen voor het opwekken van duurzame energie.

Als projectmanager verzorgde Tenba van alles. Van offerte aanvragen van aannemers, installateurs, bakkerij technieken, tot het realiseren en houden van de bouwvergaderingen en oplevering. Er was een strakke planning. Het verhuizen van de productie vond plaats op zaterdag 18 mei en op zondagmiddag 19 mei kon de productie weer starten. De apparatuur uit de oude bakkerij is deels meegekomen. Tijdens de verhuizing zijn er ter plekke nog aanpassingen gedaan aan de nieuwe opstelling.

 

Lees ook
Acht punten die van je winkel een experience maken

Acht punten die van je winkel een experience maken

Experience wordt steeds belangrijker voor een winkel. Klanten zijn op zoek naar een ervaring. Het begrip experience-economy is al twintig jaar geleden bedacht, maar het is nog steeds niet helemaal duidelijk wat een ‘ervaring’ precies is. Katelijn Quartier benoemt acht eigenschappen die van een winkel een experience maken.

De Veldkeuken breidt uit in historisch rijksmonument

De Veldkeuken breidt uit in historisch rijksmonument

René van der Veer en Juliette Borggreve wilden hun ambachtelijke bakkerij en landgoedkeuken De Veldkeuken uitbreiden. Hun droomlocatie vonden ze op het landgoed ’t Goed ten Rhijn’. Een historisch rijksmonument op een steenworp vanaf hun bestaande locatie en woning. Na de eerste presentatie van de plannen in 2010 is het project nu gereed.

Opvolger gezocht

Opvolger gezocht

Vorige week, 1 juli, lanceerde Stichting Bedrijfsopvolging Bakkerij de nieuwe website www.ikwileenbakkerij.nl. Deze wervingscampagne voor opvolgers is niet onopgemerkt gebleven. Ook de landelijke media heeft het opgepikt.

Banketbakker omgeving Veenendaal gezocht

Banketbakker omgeving Veenendaal gezocht

Wij zijn op zoek naar banketbakker. Dit mag een zelfstandig werkende zijn maar ook een schoolverlater die op zoek is naar een leuke baan. Je komt in een team van...

Zelfstandig werkend broodbakker, omgeving Hilversum

Zelfstandig werkend broodbakker, omgeving Hilversum

Je zal in een klein team gaan werken waar je als deegmaker/ broodbakker ingezet gaat worden. Je bent flexibel inzetbaar en wanneer nodig wissel je met collega's...

Zelfstandig werkend banketbakker omgeving Harderwijk

Zelfstandig werkend banketbakker omgeving Harderwijk

Voor onze klant in de omgeving van Harderwijk zijn we per direct op zoek naar (ervaren) zelfstandig werkend banketbakker. Het betreft een fulltime functie, bij goed...