Nieuw broodconcept bij Aldi

Aldi_Bakkersgoud

Aldi introduceert twee nieuwe broodconcepten: Bakkersgoud en Bakkersgoed rustiek. Dit zijn dagverse broden in het midden- en hoog segment. Dit past binnen de strategie van Aldi om belangrijke vers-groepen verder door te ontwikkelen.

Bakkersgoud

Het Bakkersgoud-assortiment bestaat uit vier soorten boerenbroden van 800 gram: Boeren mais, Boeren licht meergranen, Boeren donker volkoren meerzaden en Boeren grof volkoren. Aan deze broden zijn verschillende zaden en granen toegevoegd.

Bakkersgoud Rustiek

De rustieke broden worden volgens de Aldi op ambachtelijke wijze gemaakt van Nederlands Tarwe, gemalen door een Groningse molen. De basis voor deze rustieke broden is een voordeeg met desem, dat 24 uur heeft gerezen. Het brood heeft een lager natriumgehalte doordat het bakkerszout is vervangen door zeezout. Er zijn vier soorten rustieke vloerbroden van 600 gram: Rustiek wit, Rustiek licht meerzaden, Rustiek Spelt en Rustiek extra volkoren.

Bakkerijafdeling Aldi

De broden zijn vanaf 1 november verkrijgbaar bij in de Aldi winkels met een bakkerijafdeling. Klanten kunnen de broden hier zelf snijden in de gewenste dikte en verpakken in de bijbehorende zakken.

Dossiers
Lees ook
De perfecte foodpairing van brood en bier

De perfecte foodpairing van brood en bier

Brood en bier gaan goed samen. Bij de juiste combinatie versterken de smaken elkaar. Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven en biersommelier Fiona de Lange geven tips voor de perfecte foodpairing van bier en brood. Voor beide producten zijn hoogwaardige ingrediënten essentieel. Bier dat is gebrouwen van hele goedkope...

Tentoonstelling De kunst van brood

Tentoonstelling De kunst van brood

In mei vindt de tentoonstelling De kunst van brood plaats. Van 9 tot en met 12 mei geven verschillende kunstenaars in Het Sieraad, de oude ambachtsvakschool in Amsterdam-West hun perspectief op brood. Verwacht gigantische foto’s, dansend deeg en brood om naar te luisteren. Iedereen heeft een mening over brood, maar veel Nederlanders weten maar weinig...

Van nacht naar dag

Van nacht naar dag

Goed personeel vinden is een steeds grotere uitdaging. Jongeren kiezen vaker voor een baan waarbij ze ’s nachts niet hoeven te werken. Zijn er manieren om nachtarbeid te verminderen? Petra Kuiper, manager Product & Proces bij het NBC geeft antwoord: “Je bent niet de enige die voor deze uitdaging staat. De branche zoekt al langer een antwoord op...

accountmanager zuid-west Nederland

accountmanager zuid-west Nederland

In deze functie ben je de schakel tussen de supermarktwinkels en het hoofdkantoor van een van de Retail klanten. Je richt je op het behouden en uitbouwen van omzet,...

Lijnoperator industriële banketbakkerij omgeving Utrecht

Lijnoperator industriële banketbakkerij omgeving Utrecht

Ben jij een echt koekenbakker en wil je aan de slag in een mooie en de modernste koekjesbakkerij van Nederland? Ben je daarnaast flexibel? Dan is de functie van...

Filiaalleider bakkerijwinkel (zero waste)

Filiaalleider bakkerijwinkel (zero waste)

Naast het vele klantcontact en het actief meewerken in de winkel vallen de volgende taken ook in jouw functiepakket: coachen en motiveren van jouw team op de werkvloer...