Nederlands BoulangerieTeam heeft een nieuwe website

Website BoulangerieTeam

Het Nederlands BoulangerieTeam begint het jaar goed. Onder de noemer 'proud to be a baker' lanceert het team een nieuwe website. "De nieuwe website past meer bij de internationale allure van het BoulangerieTeam", aldus Martijn Verkerk, coördinator van het BoulangerieTeam.

De oude website was volgens Martijn toe aan vernieuwing zowel qua techniek als uitstraling. "De leden van het team maken zulke mooie dingen en de oude website paste daar niet bij". Met de upgrade past de website veel beter bij de activiteiten van het team. Dat is ook zichtbaar. Op de nieuwe website is veel ruimte voor foto's die het het werk van het BoulangerieTeam laten zien. Het is de bedoeling dat de website continue wordt vernieuwd met de nieuwste beelden van de laatste wedstrijden.

Meer aandacht voor de leden

Niet alleen is er ruimte voor meer beeld op de website. Ook is er meer aandacht voor de leden van het BoulangerieTeam. Martijn: "Ze worden meer als mens uitgelicht". Voorheen lag de nadruk vooral op de deelname aan wedstrijden. Elk team lid heeft nu zijn eigen pagina waar naast wedstrijdinformatie ook aandacht is voor hun ambities en hun kijk op het BoulangerieTeam. Ook zijn de leden meer zichtbaar op de website. Onder elke pagina staan drie foto's van teamleden die door linken naar de overzichtspagina met alle leden.

Nieuwsgierig naar de nieuwe website? Ga dan snel naar https://boulangerieteam.nl/.

Lees ook
Skyrbroodje - Eiwitrijk, vetvrij en toch romig

Skyrbroodje - Eiwitrijk, vetvrij en toch romig

Skyr komt van oudsher uit IJsland. Een zuivelproduct, ooit bedoeld voor mensen die in zware omstandigheden leefden. Het heeft een romige smaak, is vetvrij en eiwitrijk. Ideaal voor sporters, mensen die herstellende zijn en voor iedereen die lekker én gezond wil eten.

Doe inspiratie op met de Online Inspiratiegids

Doe inspiratie op met de Online Inspiratiegids

Er is veel veranderd de afgelopen anderhalf jaar. Een van de grootste veranderingen in het dagelijks leven was toch wel dat alles ineens online moest gebeuren. En ook al kan er nu langzaamaan weer meer, de wereld is nog niet de oude.

Martijn Verkerk vertrekt bij NBOV

Martijn Verkerk vertrekt bij NBOV

Martijn Verkerk vertrekt na veertien jaar bij brancheorganisatie NBOV. “Bij de NBOV heb ik alles op communicatiegebied mogen doen. Een geweldige tijd bij een prachtige organisatie. De nieuw ingezette koers is helder en toekomstgericht. Ik ben blij dat ik daaraan heb kunnen meewerken. Ik draag het stokje dan ook met een goed gevoel over.”