Nederlands BoulangerieTeam heeft een nieuwe website

Website BoulangerieTeam

Het Nederlands BoulangerieTeam begint het jaar goed. Onder de noemer 'proud to be a baker' lanceert het team een nieuwe website. "De nieuwe website past meer bij de internationale allure van het BoulangerieTeam", aldus Martijn Verkerk, coördinator van het BoulangerieTeam.

De oude website was volgens Martijn toe aan vernieuwing zowel qua techniek als uitstraling. "De leden van het team maken zulke mooie dingen en de oude website paste daar niet bij". Met de upgrade past de website veel beter bij de activiteiten van het team. Dat is ook zichtbaar. Op de nieuwe website is veel ruimte voor foto's die het het werk van het BoulangerieTeam laten zien. Het is de bedoeling dat de website continue wordt vernieuwd met de nieuwste beelden van de laatste wedstrijden.

Meer aandacht voor de leden

Niet alleen is er ruimte voor meer beeld op de website. Ook is er meer aandacht voor de leden van het BoulangerieTeam. Martijn: "Ze worden meer als mens uitgelicht". Voorheen lag de nadruk vooral op de deelname aan wedstrijden. Elk team lid heeft nu zijn eigen pagina waar naast wedstrijdinformatie ook aandacht is voor hun ambities en hun kijk op het BoulangerieTeam. Ook zijn de leden meer zichtbaar op de website. Onder elke pagina staan drie foto's van teamleden die door linken naar de overzichtspagina met alle leden.

Nieuwsgierig naar de nieuwe website? Ga dan snel naar https://boulangerieteam.nl/.

Lees ook
BoulangerieTeam gaat naar WK Boulangerie 2020

BoulangerieTeam gaat naar WK Boulangerie 2020

Het Nederlands BoulangerieTeam gaat door naar het WK Boulangerie 2020. Mark Plaating, Gerard Vreugdenhil en Roel Tegels wisten zich hiervoor te plaatsen tijdens de kwalificatiewedstrijd in het hart van Parijs. Het WK Boulangerie 2020 vindt plaats tijdens Europain 2020. Het Nederlandse team behaalde in Parijs de tweede plaats, achter Frankrijk...

Bolusbabbelaar - Zoet Zeeuws broodje

Bolusbabbelaar - Zoet Zeeuws broodje

Als trotse Zeeuw heeft Bas Goossen twee typisch Zeeuwse producten met elkaar gecombineerd. Van de bekendste twee streekproducten uit onze provincie, de bolus en de roomboterbabbelaar, maakt hij een heerlijk zoet broodje met een lekkere zachte vulling.

Nieuwe website Stichting Ambachtelijke Bakkerij

Nieuwe website Stichting Ambachtelijke Bakkerij

De nieuwe website van Stichting Ambachtelijke Bakkerij is live. Niet alleen de lay-out is aangepakt, ook de inhoud en functionaliteit zijn flink verbeterd. Het platform is speciaal voor de ambachtelijke (banket)bakkers ontwikkeld, zodat deze zijn of haar bakkerij nóg succesvoller kan maken.  Op de nieuwe website kunnen bakkers nog makkelijker...

Bakker groot ambachtelijke bakkerij te Amsterdam

Bakker groot ambachtelijke bakkerij te Amsterdam

In deze fulltime functie zal je bezig houden met het volledige proces van voorbereiden, bakken en nabewerken van klein- en grootbrood.

Teamleider ambachtelijke bakkerij te Amsterdam

Teamleider ambachtelijke bakkerij te Amsterdam

In de functie van teamleider ben je verantwoordelijk voor de algehele gang van zaken in de bakkerij. Je zorgt voor een optimale bezetting in de bakkerij, springt...

Bakker ambachtelijke bakkerij te Amsterdam

Bakker ambachtelijke bakkerij te Amsterdam

In de functie van bakker werk je in een klein team in wisselende diensten. Teambelang staat hier voorop, samen maken jullie de mooiste producten. In deze functie...