Nederlands BoulangerieTeam heeft een nieuwe website

Website BoulangerieTeam

Het Nederlands BoulangerieTeam begint het jaar goed. Onder de noemer 'proud to be a baker' lanceert het team een nieuwe website. "De nieuwe website past meer bij de internationale allure van het BoulangerieTeam", aldus Martijn Verkerk, coördinator van het BoulangerieTeam.

De oude website was volgens Martijn toe aan vernieuwing zowel qua techniek als uitstraling. "De leden van het team maken zulke mooie dingen en de oude website paste daar niet bij". Met de upgrade past de website veel beter bij de activiteiten van het team. Dat is ook zichtbaar. Op de nieuwe website is veel ruimte voor foto's die het het werk van het BoulangerieTeam laten zien. Het is de bedoeling dat de website continue wordt vernieuwd met de nieuwste beelden van de laatste wedstrijden.

Meer aandacht voor de leden

Niet alleen is er ruimte voor meer beeld op de website. Ook is er meer aandacht voor de leden van het BoulangerieTeam. Martijn: "Ze worden meer als mens uitgelicht". Voorheen lag de nadruk vooral op de deelname aan wedstrijden. Elk team lid heeft nu zijn eigen pagina waar naast wedstrijdinformatie ook aandacht is voor hun ambities en hun kijk op het BoulangerieTeam. Ook zijn de leden meer zichtbaar op de website. Onder elke pagina staan drie foto's van teamleden die door linken naar de overzichtspagina met alle leden.

Nieuwsgierig naar de nieuwe website? Ga dan snel naar https://boulangerieteam.nl/.

Lees ook
Baguettine tout chocolade et noix

Baguettine tout chocolade et noix

Dit stokbroodje met een lichte chocoladesmaak heeft een fijne structuur waardoor het lekker is voor in de ochtend bij een goede cappuccino. Het is ook lekker om er een huisgemaakte chocoladepasta bij te verkopen. De smaak is zeker niet zoet. Door bijvoorbeeld 5% honing toe te voegen en iets room in het basisrecept weg te laten, kan je hiermee spelen....

BoulangerieTeam gaat naar WK Boulangerie 2020

BoulangerieTeam gaat naar WK Boulangerie 2020

Het Nederlands BoulangerieTeam gaat door naar het WK Boulangerie 2020. Mark Plaating, Gerard Vreugdenhil en Roel Tegels wisten zich hiervoor te plaatsen tijdens de kwalificatiewedstrijd in het hart van Parijs. Het WK Boulangerie 2020 vindt plaats tijdens Europain 2020. Het Nederlandse team behaalde in Parijs de tweede plaats, achter Frankrijk...

Bolusbabbelaar - Zoet Zeeuws broodje

Bolusbabbelaar - Zoet Zeeuws broodje

Als trotse Zeeuw heeft Bas Goossen twee typisch Zeeuwse producten met elkaar gecombineerd. Van de bekendste twee streekproducten uit onze provincie, de bolus en de roomboterbabbelaar, maakt hij een heerlijk zoet broodje met een lekkere zachte vulling.

Banketbakker ambachtelijke bakkerij omgeving Haaksbergen

Banketbakker ambachtelijke bakkerij omgeving Haaksbergen

Wij zijn op zoek naar een banketbakker die kwaliteit hoog in het vaandel staan heeft en in staat is om zijn of haar collega`s te motiveren. Je komt in een moderne...

Banketbakker industrie omgeving Arnhem FT

Banketbakker industrie omgeving Arnhem FT

Na een gedegen inwerkperiode op de diverse lijnen productsoorten weet je precies hoe de verschillende processen lopen binnen de banketbakkerij. Het vervaardigen...

Productieleider banketbakkerij (meewerkend) Friesland

Productieleider banketbakkerij (meewerkend) Friesland

De productieleider zorgt voor een juiste planning van medewerkers en een juiste aansturing voor de dag. Daarnaast zie je toe op de kwaliteit en hygiëne op de...