Nederlands BoulangerieTeam heeft een nieuwe website

28 januari 2019

Het Nederlands BoulangerieTeam begint het jaar goed. Onder de noemer 'proud to be a baker' lanceert het team een nieuwe website. "De nieuwe website past meer bij de internationale allure van het BoulangerieTeam", aldus Martijn Verkerk, coördinator van het BoulangerieTeam.

De oude website was volgens Martijn toe aan vernieuwing zowel qua techniek als uitstraling. "De leden van het team maken zulke mooie dingen en de oude website paste daar niet bij". Met de upgrade past de website veel beter bij de activiteiten van het team. Dat is ook zichtbaar. Op de nieuwe website is veel ruimte voor foto's die het het werk van het BoulangerieTeam laten zien. Het is de bedoeling dat de website continue wordt vernieuwd met de nieuwste beelden van de laatste wedstrijden.

Meer aandacht voor de leden

Niet alleen is er ruimte voor meer beeld op de website. Ook is er meer aandacht voor de leden van het BoulangerieTeam. Martijn: "Ze worden meer als mens uitgelicht". Voorheen lag de nadruk vooral op de deelname aan wedstrijden. Elk team lid heeft nu zijn eigen pagina waar naast wedstrijdinformatie ook aandacht is voor hun ambities en hun kijk op het BoulangerieTeam. Ook zijn de leden meer zichtbaar op de website. Onder elke pagina staan drie foto's van teamleden die door linken naar de overzichtspagina met alle leden.

Nieuwsgierig naar de nieuwe website? Ga dan snel naar https://boulangerieteam.nl/.

Altijd op de hoogte blijven?