'Kop koffie wordt stroopwafel-oventje'

'S-HERTOGENBOSCH - De designers van marketingbureau Smaac hebben de ‘Waffle Warmer’ ontwikkeld, in opdracht van banketbakker Daelmans. “De Waffle Warmer is een slimme houder die een hete kop koffie omtovert tot een stroopwafel-oventje”, stellen de designers. “De heerlijke aroma’s van de zachte stroopvulling komen je tegemoet. De stroopwafel smelt op je tong”, zo stelt Daelmans.

  • Introductie
  • “Niets is zo lekker als een oer-Hollandse stroopwafel met warme, vloeibare stroop”, stelt Daelmans. Voor de eerste introductie produceerde Smaac 100.000 Waffle Warmers voor Daelmans. “Vaak is de koffie- of theekop te groot of de stroopwafel te klein. Dat probleem is opgelost met de Waffle Warmer: voortaan past elke stroopwafel op je favoriete mok”, stellen de designers. Volgens Smaac gaat Daelmans met de Waffle Warmer internationaal furore maken. “Waffle Warmer: warm it up on your cup!”
Lees ook
Bakkers kunnen zich nog steeds inschrijven voor BakkersVakWedstrijden

Bakkers kunnen zich nog steeds inschrijven voor BakkersVakWedstrijden

Bakkers hebben nog tot 4 november de tijd om zich in te schrijven voor de BakkersVakWedstrijden. Op 9 november maken de wedstrijdcommissie en Hanno Spanninga in het Fryslân Fean Plaza van het Abe Lenstra Stadion in Heereveen de Nederlandse kampioenen en Talent van het jaar bekend.

Banketbakker Brokking ontwikkelt nieuw ijsje

Banketbakker Brokking ontwikkelt nieuw ijsje

Banketbakkerij Brokking in Dordrecht is bezig met de ontwikkeling van een nieuw ijsje. De banketbakkerij vraagt Dordtenaren hulp bij het bedenken van de naam.

Sigep is terug van weggeweest

Sigep is terug van weggeweest

Na twee jaar afwezigheid is de bekende vakbeurs Sigep terug van weggeweest. Eindelijk kon de ijs-, bakkers-, patisserie-, chocolade- en koffiebranche elkaar eindelijk weer ontmoeten van 12 tot en met 16 maart in Rimini.

Altijd op de hoogte blijven?

 

Abonneer
 

of

Meld je aan voor de nieuwsbrief