Joint promotion ‘Nederland aan de bak’ en Kookse.tv

LEEUWARDEN - Het concept ‘Nederland aan de bak’ gaat een joint promotion aan met de receptenwebsite Kookse.tv. “Door deze joint promotion beschikken we over een ruime database van consumentenrecepten en kunnen we de recepten op de social media van de bakkers ondersteunen met bijhorende video’s”, vertelt Joep Gommans van Bakkerij Support. “Daarnaast heeft Kookse.tv zelf een bereik van 15.000 volgers om de actie te promoten. Een ander voordeel is dat we direct na een uitzending van een bakprogramma kunnen inhaken wanneer Kookse.tv over het recept beschikt. Op deze laagdrempelige manier kun je dus ook in de drukke decembermaand inspelen op de actualiteit”, aldus Gommans.

  • Kansen
  • Volgens Gommans biedt ‘Nederland aan de bak’ de kans om het lokale merk van de bakker te versterken. “De persberichten die aan de bakkers digitaal worden verstrekt kunnen door de bakkers worden gepersonaliseerd met de eigen naam en vestigingsplaats. Zo kun je bijvoorbeeld in Barneveld inhaken met ‘Barneveld aan de bak’. Vanuit Bakkerij Support wordt dit tevens ondersteund met een digitaal logo waarin de vestigingsplaats van de bakkerij reeds wordt verwerkt”, zo stelt Gommans. Bakkers kunnen zich tot 29 november inschrijven. Meer over dit concept in het nieuwsbericht ‘Introductie Nederland aan de bak’.
Lees ook
Sociale media:  alles onder controle?

Sociale media: alles onder controle?

Uw medewerker onderhoudt al jaren uw website, webshop en Facebookpagina. Maar wat als hij ziek wordt of een andere baan vindt? Sociale en online­media zijn voor veel bakkerijen inmiddels onmisbare communicatie- en verkoopkanalen. Ga daarom eens na of u het aan ‘de achterkant’ allemaal goed geregeld hebt: op technisch, organisatorisch en juridisch vlak....

Steun Villa Joep met de Villa Joep taartenmaand

Steun Villa Joep met de Villa Joep taartenmaand

Februari 2021 staat in het teken van Villa Joep taartenmaand. Bakkers kunnen dit fonds tegen neuroblastoom kinderkanker steunen door een taart te maken en de winst te doneren.

'Ik heb een semiprofessionele bakkerij met vier oventjes'

'Ik heb een semiprofessionele bakkerij met vier oventjes'

Vier bakkers die het anders aanpakken dan ‘reguliere’ bakkers. Allen eenpitters die het liefst met de handen in het deeg zitten. Ze delen een liefde voor puur brood met smaak en willen klanten laten zien wat er nog meer kan met brood. Vandaag het laatste deel van dit artikel met Tim van Dalen van Bakkerij Puur uit de Schuur.

Ambachtelijk broodbakker omgeving Hardenberg

Ambachtelijk broodbakker omgeving Hardenberg

Wat ga je doen?Je zal je bezig houden met de productie van diverse soorten groot en klein brood. Hierbij werk je veelal op de traditionele manier. Je werkt zelfstandig...

Ambachtelijk broodbakker omgeving Den Haag

Ambachtelijk broodbakker omgeving Den Haag

Wat ga je doen?Voor deze kleine ambachtelijke bakkerij zijn we per direct op zoek naar een zelfstandig werkend broodbakker. Je zal je bezighouden met het totale...

Broodbakker, zelfstanding of assistent omgeving Leiden

Broodbakker, zelfstanding of assistent omgeving Leiden

Wat ga je doen?Voor een ambachtelijke bakkerij in de omgeving van Leiden zijn we per direct op zoek naar een zelfstandig werkend broodbakker. Deze ambachtelijke...