Bakkerij Support introduceert BakkersTV.nl

voor bericht BakkersTV.nl

Veel bakkers hebben een tv-scherm in de winkel. Maar in sommige bakkerswinkels staan de schermen op zwart, Bakkerij Support heeft hier een oplossing voor gevonden.

“Ik ken veel bakkerswinkels waar in het verleden ooit een scherm is neergehangen dat inmiddels op zwart staat. De reden is waarschijnlijk dat het te veel werk bleek om het te onderhouden, of de kosten te hoog waren. Toen ik de vraag kreeg om een oplossing te bedenken voor dit probleem werd ik positief getriggerd. Veel bestaande Narrowcasting systemen stellen specifieke eisen aan de hardware waardoor nieuwe investeringen vaak vereist zijn. Daarnaast lopen de maandelijkse kosten voor het gebruik van een dergelijk systeem al snel op wanneer het draait op meerdere schermen en vestigingen”, aldus bedenker van BakkersTV.nl, Joep Gommans van Bakkerij Support.

Betaalbaar

Voor BakkersTV.nl betaalt de bakker een eenmalig bedrag van 295 euro. Voor dit bedrag krijg je een op maat ingericht systeem dat slides kan draaien met foto, video, YouTube, websitekoppelingen en teksten. De basisinrichting bevat slides met een eigen huisstijl, foto’s en aanbiedingen. Elk scherm met een werkende internetverbinding kan BakkersTV.nl draaien. Voor een vast bedrag van 20 euro per maand mag een bakker zoveel schermen, vestigingen en slides aanmaken als hij wil.

Hardware

Bakkerij Support levert geen hardware. “Soms is er bestaande hardware aanwezig. Omdat het systeem alleen een website moet kunnen tonen is een eenvoudige pc met scherm, een smart tv of een reguliere tv met mediabox voldoende om het systeem te kunnen draaien. Wanneer de ondernemer onvoldoende kennis heeft of geholpen wil worden met de hardware dan is een lokaal installatiebedrijf vaak ook handiger. Die zit dichtbij en kan ook in het geval van een storing sneller en goedkoper optreden”.

Lees ook
Workshop Meer omzet met je webshop

Workshop Meer omzet met je webshop

Marti Orbak Software organiseert samen met Bakkerij Support de workshop Meer omzet met je webshop. Tijdens deze workshop leren ondernemers perfecte productfoto's te maken voor hun Extra Vestiging webshop en hoe ze de webshop actief kunnen promoten en inrichten. De workshop vindt plaats op maandag 26 oktober bij Marti Orbak Software te Kwintsheul.

BakkersVisie brengt klantsafari!

BakkersVisie brengt klantsafari!

De wereld om ons heen verandert in rap tempo. Om bakkersbedrijven te inspireren om voldoende en snel genoeg mee te kunnen veranderen hebben Puratos, Bakkerij Support en BakkerijMonitor de handen ineen geslagen voor een inspirerend event; BakkersVisie 2020.

Maak van je medewerker een ambassadeur - vijf tips

Maak van je medewerker een ambassadeur - vijf tips

Zowel klanten als medewerkers kunnen ambassadeurs zijn van je bakkerij. Joep Gommans van Bakkerij Support : "Ambassadeurs zijn fans van je product, die je verhalen delen, en die kunnen worden ingezet naast bijvoorbeeld sociale media, e-mailmarketing en advertenties." Hoe maak je van je medewerker een goede ambassadeur? Joep geeft vijf tips. “Om...