Bakken is een ambacht met een grote traditie. Passie, vaardigheid, kwaliteitsbewustzijn en een grote inzet zijn net zoals vroeger ook nu belangrijke factoren om echt goed brood en banket te produceren. Wat u met liefde en  plezier onderneemt, geeft u zowel in het verleden, als vandaag en in de toekomst succes.

Om succesvol te blijven, is het echter ook belangrijk om open te staan voor nieuwe dingen, creativiteit de vrije loop te laten en geïnspireerd te worden door de huidige trends. Met passie en aandacht voor detail, creëert Ireks daarom producten, recepten en komt met trendy ideeën, die het mogelijk maken het vakmanschap van bakkers-bedrijven te versterken.

Iba 2018

Nieuwe verbindingen tussen traditie en innovatie zijn ook de belangrijkste items van de beurspresentatie van Ireks tijdens Iba 2018. Op drie verschillende presentatie eilanden hebben bezoekers de mogelijkheid voor een professionele uitwisseling, kan men direct meekijken over de schouders van de Ireks experts naar de productie van heerlijke brood- en banketproducten. De focus ligt daarbij op onderwerpen die variëren van de voorbereiding van aantrekkelijke snacks en de verwerking van speciale granen, tot de creatie van zoete verleidingen, die u als brood- en/of banketbakker van tal van nieuwe impulsen zullen voorzien voor uw individuele product portfolio.

De Ireks groep

De Ireks groep levert wereldwijd eersteklas bak-ingrediënten en brouw-mouten. Het portfolio wordt gecompleteerd door andere specialismen op het gebied van aroma’s, ijsproducten en agrarische handel. Meer dan 2.800 medewerkers – waaronder meer dan 500 hooggekwalificeerde medewerkers – op locaties in 22 landen zorgen ervoor dat klanten over de hele wereld dagelijks worden verzorgd met de beste producten en  diensten van Ireks. Het denken en handelen binnen Ireks wordt steeds gekenmerkt door de drie pijlers van onze bedrijfsfilosofie: continuïteit, competentie en partnership.

Altijd op de hoogte blijven?