Inschrijving BakkersVakWedstrijden geopend

BakkersVak Wedstrijden

Op 8 november worden de BakkersVakWedstrijden gehouden in het Fries Congrescentrum Drachten.  Elke bakker (ondernemer of werknemer) kan meedoen. Inschrijven kan alleen via de website: www.bakkersvakwedstrijden.nl. Inschrijvingen dienen voor vrijdag 3 november binnen te zijn.

Producten die ter keuring worden aangeboden moeten dinsdag 7 november ingeleverd worden bij het Fries Congrescentrum van 13.00 uur tot 16.00 uur. Alle ingeleverde producten worden gekeurd door ervaren juryleden.

In het wedstrijdboekje, dat te vinden is op de site: www.bakkersvakwedstrijden.nl, staat belangrijke informatie voor deelnemers, zoals de wedstrijdvoorwaarden en de spelregels per product. Deelnemers van vorig jaar hebben het wedstrijdboekje inmiddels per post ontvangen.

De prijsuitreiking is op woensdag 8 november. Vanaf 15.00 uur kunnen de wedstrijdklassen en showtafels deelnemers Top 10 bekeken worden. De prijsuitreiking begint om 17.00 uur. Na de prijsuitreiking kan iedereen die zich daarvoor heeft opgegeven gebruik maken van het buffet.

Lees ook
Wedstrijd Beste Aardbeienslof van Nederland is terug

Wedstrijd Beste Aardbeienslof van Nederland is terug

Op dinsdag 31 mei vindt de wedstrijd om De Beste Aardbeienslof van Nederland plaats. Wie durft er buiten de gebaande paden te gaan met een unieke creatie van de aardbeienslof? De bakker of patissier die de vakjury onder leiding van Meester Patissier Hidde de Brabander het meest verrast met zijn eigen twist, wint de eretitel ‘Beste Aardbeienslof van...

Stichting BakkersVakWedstrijden organiseert Nederlandse kampioenschappen

Stichting BakkersVakWedstrijden organiseert Nederlandse kampioenschappen

Dit jaar worden voor het eerst de Nederlandse kampioenschappen BakkersVakWedstrijden gehouden. Die vinden plaats op 8 en 9 november.

‘Bakkerij moet blijven voelen als warm bad’

‘Bakkerij moet blijven voelen als warm bad’

Jitze Verloop neemt over een paar jaar de bakkerij van zijn ouders over. Hij riep altijd dat dit nooit zou gebeuren, maar nu denkt de 26-jarige daar anders over. Hij is de vierde generatie die De Bakkers van Verloop voortzet. Een gesprek met vader en zoon over de liefde voor de bakkerij en ondernemerschap.