Inschrijving BakkersVakWedstrijden geopend

2 oktober 2017

Op 8 november worden de BakkersVakWedstrijden gehouden in het Fries Congrescentrum Drachten.  Elke bakker (ondernemer of werknemer) kan meedoen. Inschrijven kan alleen via de website: www.bakkersvakwedstrijden.nl. Inschrijvingen dienen voor vrijdag 3 november binnen te zijn.

Producten die ter keuring worden aangeboden moeten dinsdag 7 november ingeleverd worden bij het Fries Congrescentrum van 13.00 uur tot 16.00 uur. Alle ingeleverde producten worden gekeurd door ervaren juryleden.

In het wedstrijdboekje, dat te vinden is op de site: www.bakkersvakwedstrijden.nl, staat belangrijke informatie voor deelnemers, zoals de wedstrijdvoorwaarden en de spelregels per product. Deelnemers van vorig jaar hebben het wedstrijdboekje inmiddels per post ontvangen.

De prijsuitreiking is op woensdag 8 november. Vanaf 15.00 uur kunnen de wedstrijdklassen en showtafels deelnemers Top 10 bekeken worden. De prijsuitreiking begint om 17.00 uur. Na de prijsuitreiking kan iedereen die zich daarvoor heeft opgegeven gebruik maken van het buffet.

Altijd op de hoogte blijven?