Genomineerden Beste Echte Bakker 2018 bekend

gouden schieter

Het Echte Bakkersgilde liet vandaag (19 december) weten welke Echte Bakkers zijn genomineerd voor de titel Beste Echte Bakker 2018. De winnaar wordt op 16 januari 2018 bekendgemaakt. Dan reikt het Echte Bakkersgilde ook de Gouden Schieter uit in de categorie ‘Beste Winkelbeoordeling’. Deze trofee staat symbool voor bakkersvakmanschap.

Zoals ieder jaar voerde de Radboud Universiteit Nijmegen de eindrangschikking uit. Deze komt tot stand na een gewogen gemiddelde van kwaliteitskeuringen, de productcompetities en winkelbeoordelingen, waarbij gestandaardiseerde scores worden berekend ten opzichte van het landelijk gemiddelde. Dit jaar waren de gemiddelden voor kwaliteit 7,438 punten en voor winkelbeoordelingen 8,701 punten.

De volgende Echte Bakkers zijn genomineerd voor de titel Beste Echte Bakker 2018:

  • August van Vilsteren, De Echte Bakker in Diever
  • Gommans, De Echte Bakker in Sevenum
  • Herman Schepers, De Echte Bakker in Sleen
  • Jenny van der Putten, De Echte Bakker in Mierlo
  • Joost Snijders, De Echte Bakker in Stramproy
  • Jorink, De Echte Bakker in Raalte
  • Steenbergen, De Echte Bakker in Meppel
  • Thijs Koolen, De Echte Bakker in Ell
  • Toet, De Echte Bakker in Apeldoorn
  • Van der Steen, De Echte Bakker in Made
Lees ook
Blik op 2030... Aandacht voor passie, imago en transparantie

Blik op 2030... Aandacht voor passie, imago en transparantie

In 2030… komen de bakkerijgrondstoffen hoofdzakelijk uit eigen land. In 2030… eten we veel minder brood. In 2030… staat brood als medisch voedsel op de kaart? Dinsdag 22 september schoven drie Meester Boulangers aan tafel met andere mensen uit de branche om te kijken waar we ons op voor kunnen en moeten bereiden.

Startersdag bakkerij in teken van ondernemerschap en vakmanschap

Startersdag bakkerij in teken van ondernemerschap en vakmanschap

NBOV en het Bakery Institute organiseren op 19 oktober 2020 een bijeenkomst voor jonge ambachtelijke bakkerondernemers. Startende ondernemers kunnen deze dag kennis opdoen rondom het starten van eigen zaak of het overnemen van een bedrijf.

‘Bijzonder om een eigen product te ontwikkelen’

‘Bijzonder om een eigen product te ontwikkelen’

Nanouk Smits (20) rondde haar studie Food Commerce & Technology aan Hogeschool Inholland af met een afstudeerstage bij Bakkerij Kees Gutter. Daar ontwikkelde ze een ­nieuwe haverkoek met bijna 50 procent minder suiker. De koek is inmiddels opgenomen in het assortiment van de Noord-Hollandse bakkerij.

Zelfstandig werken broodbakker omgeving Zwolle

Zelfstandig werken broodbakker omgeving Zwolle

Wat ga je doen?In deze functie voor de lange termijn ga je als zelfstandig werkend broodbakker ga jij samen met je collega's het perfecte brood maken. Dit doe je...

Broodbakker ambachtelijk te Rotterdam

Broodbakker ambachtelijk te Rotterdam

Wat ga je doen?In deze fulltime functie zullen de werkzaamheden bestaan uit allround productie binnen de bakkerij. Je zal je bezig houden met zowel groot als kleinbrood....

Allround bakker omgeving Veendam

Allround bakker omgeving Veendam

Wat ga je doen?Voor een ambachtelijke bakkerij in de omgeving van Veendam zijn we op korte termijn op zoek naar een allround bakker. Het betreft een fulltime functie...