Fun Cakes introduceert 'from scratch'-assortiment

Brood_Pixabay

Foto: Pixabay

Tijdens de coronacrisis kwamen mensen massaal thuis te zitten. Dat betekende dat ze op zoek moesten naar een manier om de dag door te komen. Bijvoorbeeld klussen, tuinieren of een online cursus volgen. En heel veel mensen gingen brood bakken. Dit betekende dat de vraag naar meel en gist toenam. Fun Cakes springt hier op in en introduceert het nieuwe From scratch-assortiment. 

Het merk Funcakes is gericht op thuisbakkers en biedt een assortiment van bakproducten zoals bakmixen. "Dat we bij FunCakes met onze bakmixen wel van wat gemak in het leven houden, moge duidelijk zijn", staat in het eprsbericht te lezen. "Maar ook wij zagen de wereld veranderen. En een wereld waarin meer gebakken wordt, kunnen wij alleen maar toejuichen. Dus besloten wij ook een stapje buiten onze comfortzone te zetten. Eens iets nieuws te proberen."

Dat 'nieuws' is FunCakes from Scratch. Hiermee richt het merk op thuisbakkers die graag alles vanaf de basis - from scratch - zelf bakken. Het assortiment bestaat uit drie soorten bloem en meel, instant gist en drie broodverbeteraars. In de toekomst wil het merk nog meer producten aan dit assortiment toevoegen.

Lees ook
Kleine bakkers van Issa Niemeijer-Brown

Kleine bakkers van Issa Niemeijer-Brown

Na ‘Een boek over brood’ en Patisserie van de bakker’, beide boeken om volwassen (thuis)bakkers te inspireren, heeft Issa Niemeijer-Brown nu een boek voor kinderen uitgebracht.

Mag je brood kleuren?

Mag je brood kleuren?

Rode, oranje en voor Halloween zelfs zwartgekleurde (hamburger)broodjes onder de naam ‘Black Bun’: je ziet steeds meer verrassende varianten verschijnen op onze klassieke wit of bruin uitziende broden. Maar mag dat ook?

Prijs tarwe blijft stijgen

Prijs tarwe blijft stijgen

De prijs van tarwe blijft stijgen. De Europese granentermijnmarkt MATIF in Parijs steegbegin november naar een hoogte van 292,75 euro per ton. Radar verwacht dat deze stijging gevolgen gaat hebben voor de prijs van voedsel zoals brood.