Nieuw seizoen Heel Holland Bakt start januari 2024

28 november 2023 Redactie Bakkers in bedrijf Elvin Boer/MAX
Bij Omroep MAX start 28 januari het elfde seizoen van Heel Holland Bakt. Het format is ongewijzigd. Tien thuisbakkers gaan de strijd met elkaar aan en Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven bepalen wie van hen de beste thuisbakker is. André van Duin presenteert het programma.

“De nieuwe reeks belooft één groot bakfeest te worden. Het elfde seizoen heeft veel verrassingen en diverse klassiekers in petto”, zeggen juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven. “Wij kijken met veel plezier uit naar 28 januari. De zondag wordt weer bakdag!”

Heel Holland Bakt is natuurlijk geen wedstrijd voor professionals, maar voor thuisbakkers. Maar een aantal winnaars maakten de overstap naar de bakkersbranche. Bijvoorbeeld Rutger van den Broek, de winnaar van het eerste seizoen, schreef meerdere bakboeken en populaire blog Rutger bakt. Of Hans Spitsbaard, winnaar seizoen 5, ging in de leer bij Robèrt van Beckhoven en patisserie de Rouw in de leer en werkt nu bij Puro Gelato & Caffè.

Het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt is vanaf 28 januari te zien bij Omroep MAX op NPO 1

In 2021 spraken we patissier Hans Spitsbaard en ijsmaker Rik Jansen over hun samenwerking in Puro Gelato & Caffè in Ede. Abonnees kunnen dit artikel online terug lezen. Nog geen abonnee? Sluit dan nu een abonnement af en krijg toegang tot ons archief.

Naar het artikel

Altijd op de hoogte blijven?