Fun Cakes introduceert 'from scratch'-assortiment

14 juli 2020
Foto: Pixabay

Tijdens de coronacrisis kwamen mensen massaal thuis te zitten. Dat betekende dat ze op zoek moesten naar een manier om de dag door te komen. Bijvoorbeeld klussen, tuinieren of een online cursus volgen. En heel veel mensen gingen brood bakken. Dit betekende dat de vraag naar meel en gist toenam. Fun Cakes springt hier op in en introduceert het nieuwe From scratch-assortiment. 

Het merk Funcakes is gericht op thuisbakkers en biedt een assortiment van bakproducten zoals bakmixen. "Dat we bij FunCakes met onze bakmixen wel van wat gemak in het leven houden, moge duidelijk zijn", staat in het eprsbericht te lezen. "Maar ook wij zagen de wereld veranderen. En een wereld waarin meer gebakken wordt, kunnen wij alleen maar toejuichen. Dus besloten wij ook een stapje buiten onze comfortzone te zetten. Eens iets nieuws te proberen."

Dat 'nieuws' is FunCakes from Scratch. Hiermee richt het merk op thuisbakkers die graag alles vanaf de basis - from scratch - zelf bakken. Het assortiment bestaat uit drie soorten bloem en meel, instant gist en drie broodverbeteraars. In de toekomst wil het merk nog meer producten aan dit assortiment toevoegen.

Altijd op de hoogte blijven?