De Koekfabriek gaat samenwerken met Anne&Max

De Koekfabriek_Anne&Max samenwerking

Foto: De Koekfabriek

De Koekfabriek en Anne&Max hebben de handen ineen geslagen. De 'koekies' van de sociale bakkerij De Koekfabriek zijn voortaan verkrijgbaar bij de filialen van de horecaonderneming Anne&Max.

Allereerst is er het koekje bij de koffie. Deze komen voortaan van De Koekfabriek en worden in de filialen van Anne&Max afgepakken. Daarnaast kunnen gasten ook een pak koekjes van De Koekfabriek kopen om mee naar huis te nemen. Er zijn drie varianten: Chocolate Chip, Sinaasappel Amandel en Vandaag-Blijf-Ik-Binnen.

Logische stap

De twee ondernemingen noemen de samenwerking een logische stap vanwege de overeenkomsten tussen de bedrijven. De horecaonderneming Anne&Max streeft ernaar om zo goed mogelijk met mens en natuur om te gaan. Dit betekend goed eten en producten met 'een verhaal'. 

Deze visie sluit perfect aan bij sociale doelstellingen van De Koekfabriek. De bakkers van deze onderneming zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het werk bij De Koekfabriek geeft hen een plek in de maatschappij. De Koekfabriek bakt op vijf verschillende locaties hun 'koekies'. 

Dossiers
Lees ook
De Koekfabriek stopt in Breda

De Koekfabriek stopt in Breda

De Koekfabriek stopt in Breda. Vanwege de te kleine afzetmarkt en de coronacrisis besloot initiatiefnemer Arthur de Nerée de vestiging te sluiten meldt Omroep Brabant. De Koekfabriek is een sociale bakkerij waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken.

Zonder sollicitatiegesprek aan de slag bij De Koekfabriek

Zonder sollicitatiegesprek aan de slag bij De Koekfabriek

Een baan krijgen zonder te solliciteren. Dat kan bij De Koekfabriek, een bakkerij met zes locaties in Nederland waar koekjes worden gebakken. Het bedrijf gaat als eerste in de bakkersbranche nieuwe medewerkers aannemen via Open Hiring voor de nieuwe vestiging in Wageningen.

Nieuw streekproduct uit Tholen

Nieuw streekproduct uit Tholen

Het Tholenaartje is een nieuw streekproduct uit Tholen. Mariët Reins-Hage bedacht dit koekje, waaraan een lokale boer, molenaar, bakker en slager meewerken. Met het koekje wil Mariët de kloof tussen producenten en consumenten verkleinen.

Enthousiaste bakker, Friesland

Enthousiaste bakker, Friesland

Wat ga je doen?Wij zoeken een enthousiaste bakker om dit team te versterken! Je zal in de dagdienst van 06.00-15.00 uur werkzaam zijn. Werkzaamheden: Degen draaien,koekzetten,...

Broodbakker omgeving Zevenaar

Broodbakker omgeving Zevenaar

Wat ga je doen?Voor een ambachtelijke bakkerij in de omgeving van Zevenaar zijn we per direct op zoek naar een (zelfstandig werkend) broodbakker. Alle producten...

Teamleider Bakkerij regio Twente

Teamleider Bakkerij regio Twente

Wat ga je doen?Als teamleider ben je verantwoordelijk voor het effectief inzetten van teamleden, zodat de werkzaamheden efficiënt, veilig en met het maximale...