De Koekfabriek gaat samenwerken met Anne&Max

23 oktober 2020
Foto: De Koekfabriek

De Koekfabriek en Anne&Max hebben de handen ineen geslagen. De 'koekies' van de sociale bakkerij De Koekfabriek zijn voortaan verkrijgbaar bij de filialen van de horecaonderneming Anne&Max.

Allereerst is er het koekje bij de koffie. Deze komen voortaan van De Koekfabriek en worden in de filialen van Anne&Max afgepakken. Daarnaast kunnen gasten ook een pak koekjes van De Koekfabriek kopen om mee naar huis te nemen. Er zijn drie varianten: Chocolate Chip, Sinaasappel Amandel en Vandaag-Blijf-Ik-Binnen.

Logische stap

De twee ondernemingen noemen de samenwerking een logische stap vanwege de overeenkomsten tussen de bedrijven. De horecaonderneming Anne&Max streeft ernaar om zo goed mogelijk met mens en natuur om te gaan. Dit betekend goed eten en producten met 'een verhaal'. 

Deze visie sluit perfect aan bij sociale doelstellingen van De Koekfabriek. De bakkers van deze onderneming zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het werk bij De Koekfabriek geeft hen een plek in de maatschappij. De Koekfabriek bakt op vijf verschillende locaties hun 'koekies'. 

Altijd op de hoogte blijven?