‘Croissantenatelier’ Krozant opent op 17 juni in Rotterdam

12 juni 2023 Redactie Bakkers in bedrijf

Op 17 juni openen Yvette Jansen en Nadia Stam de bakkerij Krozant in Rotterdam. In dit ‘croissantenatelier’ steken ze de croissant in een nieuw jasje. Zo verkopen ze unieke creaties zoals een croissant met kippendij en mangochutney of een croissant BLT met citroenmayo. 

Bakkerij Krozant bevindt zich in het Groot Handelsgebouw in het centrum van Rotterdam. Klanten kunnen bij Krozant terecht voor bijzondere croissants, maar ook voor klassiekers als het chocolade- en koffiebroodje. Daarnaast biedt het menu onder meer zoete en hartige pastries, belegde broodjes en koffie van Rotterdamse Giraffe Coffee Roasters. 

Ambacht staat bij Krozant hoog in het vaandel en de producten worden allemaal in de bakkerij gemaakt. Yvette: “Het maken van Krozanten kost veel tijd en liefde, op deze plek heeft iedereen de mogelijkheid om een kijkje te nemen in onze keuken en die liefde te ervaren.”

De bakkerij, gelegen in de parkeergarage van het Groot Handelsgebouw, bevindt zich op een pop-up locatie. Yvette en Nadia zien het als eerste opstap naar wat uiteindelijk een grotere koffiezaak met tafeltjes en een groot terras moet worden. Yvette en Nadia gaan hier de komende twee jaar aan de slag.

Krozant opening - Croissant Mangochutney (© Krozant)

Altijd op de hoogte blijven?