Beko lanceert de focaccia bundel

Beko foccacia bundel

De focaccia is een veelzijdig product waarmee de bakker goed kan inspelen op nieuwe consumenten gewoontes. Daarom presenteert Beko de focaccia bundel. Deze bundel bevat 21 recepten, van zoet tot hartig en van basic tot exclusief. Door te spelen met formaat, vorm en smaak kan de bakker eindeloos variëren.

Het traditionele ontbijt, lunch en diner verliezen steeds meer aan populariteit. De consument wordt flexibeler en individualistischer, waardoor men overstapt op meerdere eetmomenten per dag. We beslissen zelf wat we eten, waar we eten en wanneer we eten. Met de focaccia kan de bakker hier goed op inspelen.

Een focaccia is luchtig, zacht, plat en olieachtig. Het is een ovengebakken brood gemaakt van een simpel deeg bestaande uit bloem, olie en water. Het is een alternatief voor standaard brood en kan op elk moment van de dag gegeten worden. "De eeuwenoude lekkernij hebben we vertaald naar hedendaagse recepten waarmee je je klanten het hele jaar door kunt verrassen!", vertelt Michel Schröder, baktechnisch adviseur van Beko Groothandel.

Beko geeft alvast een voorproefje met het recept focaccia creamy blueberry. De complete bundel is te verkrijgen bij afname van een zak focaccia bloem in combinatie met een doos verpakkingen of een groentemix. 

Lees ook
Het ZomerDoeBoek van Stichting Ambachtelijke Bakkerij

Het ZomerDoeBoek van Stichting Ambachtelijke Bakkerij

Het ZomerDoeBoek van de Stichting Ambachtelijke Bakkerij is een speciale uitgave van Bakwerk, gemaakt voor kinderen. Het is een vrolijke en extra kleurrijke uitgave, boordevol raadsels, mopjes, puzzels, kleurplaten en natuurlijk allerlei weetjes over de ambachtelijke bakker.

Consument waardeert vakmanschap - Een ‘nieuwe’ rol  voor vers

Consument waardeert vakmanschap - Een ‘nieuwe’ rol voor vers

Dat voeding gerelateerd is aan onze gezondheid en kwaliteit van leven, is al lang geen nieuws meer. En dat verse producten daar een belangrijke rol in spelen, mogen we ook veronderstellen. Maar waaróm kiezen we steeds vaker voor vers en waar kopen we die producten het liefst?

Verwen het oog!

Verwen het oog!

De bakker met zijn smoezelige schort die met één hand een laatste toef slagroom op een feestelijke verjaardagstaart spuit en met zijn andere hand zijn telefoon vasthoudt om dit heugelijke moment te delen met zijn volgers: zijn digitale klanten en ambassadeurs. Ik kan het alleen maar aanmoedigen, ook al zie ik ook die vaatdoek op de werkbank liggen en...

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Rijswijk

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Rijswijk

Wat ga je doen?Ter uitbreiding van het huidige team komt er een functie van allround broodbakker bij. Deze is voor de lange termijn en voor 38 uur per week. In deze...

Vakantiemedewerker voor in het banket gezocht, omgeving Haaksbergen

Vakantiemedewerker voor in het banket gezocht, omgeving Haaksbergen

Wat ga je doen?Wij zijn op zoek naar een banketbakker voor de weken 26 tot ongeveer week 36. Je zal gaan werken op de afdeling nat gebak. Je komt in een moderne...

Medewerker Inpak/ Verdeel/ Vriezer in de Bollenstreek

Medewerker Inpak/ Verdeel/ Vriezer in de Bollenstreek

Wat ga je doen?Voor onze klant in de Bollenstreek (Zuid-Holland) zijn we per direct op zoek naar een medewerker die actief kan zijn op de afdeling inpak, verdeel...