Beko lanceert de focaccia bundel

Beko foccacia bundel

De focaccia is een veelzijdig product waarmee de bakker goed kan inspelen op nieuwe consumenten gewoontes. Daarom presenteert Beko de focaccia bundel. Deze bundel bevat 21 recepten, van zoet tot hartig en van basic tot exclusief. Door te spelen met formaat, vorm en smaak kan de bakker eindeloos variëren.

Het traditionele ontbijt, lunch en diner verliezen steeds meer aan populariteit. De consument wordt flexibeler en individualistischer, waardoor men overstapt op meerdere eetmomenten per dag. We beslissen zelf wat we eten, waar we eten en wanneer we eten. Met de focaccia kan de bakker hier goed op inspelen.

Een focaccia is luchtig, zacht, plat en olieachtig. Het is een ovengebakken brood gemaakt van een simpel deeg bestaande uit bloem, olie en water. Het is een alternatief voor standaard brood en kan op elk moment van de dag gegeten worden. "De eeuwenoude lekkernij hebben we vertaald naar hedendaagse recepten waarmee je je klanten het hele jaar door kunt verrassen!", vertelt Michel Schröder, baktechnisch adviseur van Beko Groothandel.

Beko geeft alvast een voorproefje met het recept focaccia creamy blueberry. De complete bundel is te verkrijgen bij afname van een zak focaccia bloem in combinatie met een doos verpakkingen of een groentemix. 

Lees ook
‘Dat de zon opkomt terwijl je je brood opbolt, geweldig toch?’

‘Dat de zon opkomt terwijl je je brood opbolt, geweldig toch?’

Feije Feenstra (23) van Bakkerij van Eck studeerde om ondernemer te worden. Totdat er een bakker ziek werd in het bedrijf van zijn ouders. Feije ging bakken en naar het Bakery Institute, en verheugt zich erop al die kennis op zijn klanten over te brengen.

BakkersVisie brengt klantsafari!

BakkersVisie brengt klantsafari!

De wereld om ons heen verandert in rap tempo. Om bakkersbedrijven te inspireren om voldoende en snel genoeg mee te kunnen veranderen hebben Puratos, Bakkerij Support en BakkerijMonitor de handen ineen geslagen voor een inspirerend event; BakkersVisie 2020.

Beko OmzetBarometer: daling aantal kassabonnen in derde kwartaal

Beko OmzetBarometer: daling aantal kassabonnen in derde kwartaal

De Beko OmzetBarometer laat zien dat in het derde kwartaal het aantal kassabonnen verder is gedaald ten opzichte van de eerste helft van het jaar. Beko signaleert deze dalende trend al een enige jaren gaande is en stelt op basis van de gegevens dat bakkerswinkels wekelijks gemiddeld twintig klanten minder hebben.

Brood bakker Ambachtelijk met een vleugje banket omgeving Lelystad

Brood bakker Ambachtelijk met een vleugje banket omgeving Lelystad

Wat ga je doen?Doordat ze werken met een klein team in de bakkerij zijn ze op zoek naar iemand die zowel uit de voeten kan in de broodbakkerij als in de banketbakkerij....

Broodbakker / productiemedewerker omgeving Utrecht

Broodbakker / productiemedewerker omgeving Utrecht

In deze fulltime functie (38 werkuren) zal je werken in wisselende diensten. De werktijden zijn overdag van 10:00 – 18:00 uur en in de nachtdienst start je...

Meewerkend voorman inpak 2 ploegen te Nijverdal

Meewerkend voorman inpak 2 ploegen te Nijverdal

In deze fulltime aansturende functie zal je zorg dragen voor het inpakproces binnen de bakkerij. Samen met de dagelijkse leiding zorg je voor het juist instrueren...