Bakeplus verschuift Open Huis naar 2021

Bakeplus auto_open huis

Foto: Bakeplus

Bakeplus heeft vanwege het coronavirus besloten om het Open Huis te verplaatsen naar het voorjaar van 2021. De nieuwe datum is maandag 1 maart 2021.

"Zoals u weet is er door het huidige coronavirus (COVID-19) een strenge regelgeving met betrekking tot de organisatie van evenementen in Nederland" opent Bakeplus het persbericht. "Inmiddels zijn evenementen binnen de anderhalvemeter-samenleving weer toegestaan, maar is het van vitaal belang om te voorkomen dat mensen in grote groepen bijeenkomen.

Daarom hebben we de moeilijke beslissing genomen om ons Open Huis op maandag 14 september 2020 te annuleren. Hoewel we snappen dat dit teleurstellend kan zijn, hopen we dat u de stappen begrijpt die we nemen om de gezondheid van exposanten, bezoekers en medewerkers te beschermen. Wij willen hier geen enkel risico mee nemen.

Tevens krijgen we in gesprekken met klanten en leveranciers terug dat de voornaamste focus ligt op het continueren van de huidige werkzaamheden. Wij geven u graag de tijd en ruimte voor dit belangrijke focuspunt."

 

Dossiers
Lees ook
Vlaaikeuring 2020 gaat door

Vlaaikeuring 2020 gaat door

De Vlaaikeuring 2020 gaat door. In verband met de coronamaatregelen past de organisatie het programma aan. "De vlaai is Limburgs trots en de lekkerste vlaai haal je bij de bakker. Dat mag iedereen weten."

Dubbel

Dubbel

Op sommige dagen voelt het zo dubbel. Gewoon je werk doen terwijl de wereld onder een pandemie gebukt gaat. Geen kus voor mijn moeder, wel bijeenkomsten met meer dan vijftig mensen, van wie ik een groot deel niet ken. Alles op afstand, maar in de supermarkt wel iemand die haast heeft en snel even voor me langs iets uit een schap pakt.

Empack Reconnect wordt online only evenement

Empack Reconnect wordt online only evenement

Empack Reconnect, de vakbeurs voor verpakkingstechnologie, wordt een volledig online evenement dat op donderdag 17 september plaats vindt. Dit betekent dat de fysieke vakbeurs in Jaarbeurs Utrecht niet doorgaat. Onlangs kondigde Easyfairs Empack Reconnect aan als hybride verpakkingsevenement, maar de meerderheid van de community bleek de voorkeur te...

Bakker/ operator productie omgeving Bunschoten

Bakker/ operator productie omgeving Bunschoten

Wat ga je doen?Als bakker/ operator productie, 3 ploegen, weet jij in de bakkerij als geen ander de juiste ingrediënten te mengen voor het perfecte deeg. Je...

Zelfstandig werkend banketbakker omgeving van Den Haag

Zelfstandig werkend banketbakker omgeving van Den Haag

Wat ga je doen?Voor onze klant in Den Haag zijn we per direct op zoek naar een zelfstandig werkend banketbakker. Je komt te werken op de banketafdeling. De werkzaamheden...

Banketbakker industrie omgeving Arnhem

Banketbakker industrie omgeving Arnhem

Wat ga je doen?Na een gedegen inwerkperiode op de diverse lijnen productsoorten weet je precies hoe de verschillende processen lopen binnen de banketbakkerij. Het...