Bakeplus verschuift Open Huis naar 2021

16 juli 2020
Foto: Bakeplus

Bakeplus heeft vanwege het coronavirus besloten om het Open Huis te verplaatsen naar het voorjaar van 2021. De nieuwe datum is maandag 1 maart 2021.

"Zoals u weet is er door het huidige coronavirus (COVID-19) een strenge regelgeving met betrekking tot de organisatie van evenementen in Nederland" opent Bakeplus het persbericht. "Inmiddels zijn evenementen binnen de anderhalvemeter-samenleving weer toegestaan, maar is het van vitaal belang om te voorkomen dat mensen in grote groepen bijeenkomen.

Daarom hebben we de moeilijke beslissing genomen om ons Open Huis op maandag 14 september 2020 te annuleren. Hoewel we snappen dat dit teleurstellend kan zijn, hopen we dat u de stappen begrijpt die we nemen om de gezondheid van exposanten, bezoekers en medewerkers te beschermen. Wij willen hier geen enkel risico mee nemen.

Tevens krijgen we in gesprekken met klanten en leveranciers terug dat de voornaamste focus ligt op het continueren van de huidige werkzaamheden. Wij geven u graag de tijd en ruimte voor dit belangrijke focuspunt."

 

Altijd op de hoogte blijven?