Bakeplus start ijsseizoen 2024 met Bakeplus IJsdagen

8 februari 2024 Redactie Vakblad IJs
Bakeplus trapt het ijsseizoen op 27 en 28 februari af met de Bakeplus IJsdagen, een evenement speciaal voor de ijsbereider. De nieuwste smaken en trends voor het ijsseizoen 2024 staan deze twee dagen centraal. 

Tijdens de Bakeplus IJsdagen presenteren Bakeplus en zijn (Italiaanse) partners de nieuwste trends voor 2024. Van nieuwe ijssmaken tot klassieke favorieten met een verrassende twist. Naast ijs is er ook aandacht voor chocolade en diverse chocolade toepassingen. “Samenwerken met toegewijde partners is voor Bakeplus erg belangrijk en opent ook mogelijkheden voor innovatie en succes bij de ijssalons.”, aldus de uitnodiging.

Netwerken

Het evenement biedt ook gelegenheid om te netwerken. De volgende partners van Bakeplus zijn aanwezig: Aromitalia, Fabbri, Cresco, Comprital, Pregel, Dawn, Callebaut, Fruitlife, Friesland Campina/Debic, Valmar, Perfect Ice Solutions/Veenhuizen en de Truffel.

Bakeplus IJsdagen

De Bakeplus IJsdagen vinden plaats op 27 en 28 februari van 11:00-18:00 uur bij Molen de Zwaluw in Kesteren. Aanmelden kan via www.bakeplus.nl/ijsdagen2024.

Altijd op de hoogte blijven?