Bakeplus presenteert podcast over horeca in de Efteling

21 maart 2022 Redactie Bakkers in bedrijf

In samenwerking met Smaakmakers heeft Bakeplus een podcast opgenomen over de werkwijze van de horeca in de Efteling. De podcast, die bestaat uit twee delen, is te beluisteren op de website van Bakeplus.

In het eerste deel van de podcast vertelt Frans Goenee, inspiratiemanager van Efteling, over welke keuzes worden gemaakt bij het openen van de verschillende horecaconcepten en over het ontstaan van Bäckerei Krümel. Waarom wordt er voor bepaalde concepten gekozen en waarom verkopen ze andere producten bij de Python en Symbolica? Wat zijn belangrijke stappen om tot bepaalde keuzes te komen?

In deel twee van de podcast vertelt Frans over hoe bakkers de van Storytelling naar Storyselling-zienswijze kunnen toepassen op hun bedrijf. Hij geeft handvatten over het veranderen van de werkwijze en vertelt over hoe je de talenten binnen jouw bedrijf benut en op de juiste manier inzet.

Voor iedereen die na het luisteren enthousiast is geworden, biedt Bakeplus een Inspiratiesessie aan bij Villa Pardoes.  Tijdens deze sessie gaat Frans Goenee samen met Bakeplus het gesprek aan over de “kromme wegen van Anton Pieck” en hoe belangrijk het is om de gasten te blijven verwonderen. Hoe kan dat binnen de bakkerij en ijsbranche?

De link naar de podcast en meer informatie over de Inspiratiesessie vind je op de website van Bakeplus.

Geen nieuws van Bakkers in bedrijf meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke woensdag het laatste nieuws. 

Inschrijven nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven?