Samen sterk! Sharing is caring

Sonneveld sharing is caring

In een tijd van fysieke afstand is het belangrijk om sociaal verbonden te blijven. Oranje verbindt en overwint! Met het overhandigen van de Orange CakeOranje Schnitt’ spreekt Sonneveld haar steun uit richting het zorgpersoneel van het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam: 500 medewerkers van de IC’s konden even genieten.

Sonneveld roept bakkend Nederland op om dit lokaal voort te zetten, door bijvoorbeeld het lokale ziekenhuis te steunen of ouderen in het verzorgingshuis in het zonnetje te zetten.

Als dit gedaan wordt met Credi Orange Cake steunt Sonneveld met een gedeelte van de opbrengst het Nationaal Ouderenfonds.

Sonneveld sharing poster

Meer over
Lees ook
Bakeplus en Sonneveld lanceren Smaakmakers campagne

Bakeplus en Sonneveld lanceren Smaakmakers campagne

BEDRIJFSINFORMATIE - Samen lanceren Bakeplus en Sonneveld de campagne Smaakmakers, waarin zij acht inspirerende, smaakvolle producten presenteren voor het na- en voorjaar. Met deze samenwerking komen twee specialisten bij elkaar. Sonneveld met de kennis van broodverbetermiddelen voor vruchtenbrood in combinatie met de juiste meel- of bloemkwaliteit...

Sonneveld neemt Vamo produkten voor de bakkerij over

Sonneveld neemt Vamo produkten voor de bakkerij over

Sonneveld Group BV in Papendrecht heeft per 3 september 2019 Vamo producten voor de bakkerij BV in Duiven overgenomen. Volgens Peter Verhagen, Algemeen Directeur van Sonneveld betekent de overname ‘een versterking voor de toekomst’.

Sonneveld introduceert fruitconcentraten

Sonneveld introduceert fruitconcentraten

Sonneveld voegt de Credi Compounds toe aan het assortiment. Deze compounds zijn een serie van hoogwaardige fruitconcentraten die eenvoudig te gebruiken zijn voor bijvoorbeeld een bavaroise of een cake. Er zitten vier smaken in het assortiment Credi Compound. Dit zijn aardbei, bosvruchten, citroen-limoen en mango-passievrucht. De compounds zijn verpakt...