• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Facebook Instagram LinkedIn
Bakkers in bedrijf
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Machines & Apparatuur

De juiste dosering is belangrijk

20 februari 2024 Janet Kooren Krohne
Featured image
PREMIUM
Bij de productie van wafelhoorntjes met roomijs is nauwkeurige dosering van vloeibare chocolade belangrijk. Niet alleen voor de perfecte smaak en textuur van de bekende lekkernij, maar ook om verspilling te voorkomen.

Het hoorntje van ons roomijsje moet lang genoeg stevig blijven om ervan te kunnen genieten. Lekkende of kleffe hoorntjes geven vieze, plakkende handen. Om de wafelhoorntjes langer stevig te houden, worden ze voorzien van een lekstop. Er komt eerst zo´n 4 à 6 gram vloeibare chocolade aan de binnenzijde, voordat een hoorntje met ijs wordt gevuld.

Artikel voor abonnees

Dit artikel is alleen voor abonnees, bekijk onze abonnementen.


Abonnementen
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen op bakkersinbedrijf.nl
  • Ontvang 10x per jaar het Vakblad Bakkers in Bedrijf
  • Ontvang 1x onze special Slimmer werken in food
  • Ontvang 1x onze verpakkingsspecial
  • Ontvang 1x onze hygiënespecial
  • Ontvang 2x onze machinebouwspecial
Dossiers
  • Machines & Apparatuur
Lees ook

Sigep World 2025 gaat internationaal

Sigep trekt de wereld in. Organisator Italian Exhibition Group (IEG) presenteerde op 14 november in samenwerking met de Italiaanse Handelsagentschap (ITA) de aankomende editie in Berlijn.  Sigep World...
21 november 2024

Het succesverhaal van Bakkerij Fuite

Bakkerij Fuite, een bedrijf met een rijke geschiedenis die teruggaat tot bijna 100 jaar geleden, heeft een indrukwekkende transformatie doorgemaakt. Wat begon als een kleine, lokale bakkerij in IJssel...
5 november 2024partner content

Tijdelijk verkrijgbaar: softijs met speculoos

FEBO voegt in samenwerking met Biscoff Speculoos tijdelijk ijs met speculoos toe aan het menu. Het ijs is vanaf nu verkrijgbaar bij alle vestigingen.
21 oktober 2024Redactie Food
<<<12345>>>
Foodbanen

De beste banen in de brood- en banketsector

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven

Superaanbieding!

Ontvang Bakkers in Bedrijf 2 nummers gratis inclusief digitale toegang

Aanvragen

Agenda

  • 18 MEI 04:00 - 22 MEI 23:00

    IBA Trade fair 2025

  • 11 JUN 10:00 - 12 JUN 22:00

    Vision, Robotics & Motions

  • 2 SEP 09:30 - 16:30

    BAKathon

Bakkers in bedrijf © 2025 Bakkers in bedrijf.
All rights reserved.
Facebook Instagram LinkedIn

Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Bakkers in bedrijf

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bioprocessing News
    • EVMI
    • Industrial Cybersec
    • Vakblad IJs!
    • Vleesmagazine
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Bakkers in Bedrijf
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - 3705MA Zeist
Nederland
info@bakkersinbedrijf.nl
+31 (0)85-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer