• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Facebook Instagram LinkedIn
Bakkers in bedrijf
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Machines & Apparatuur

De juiste dosering is belangrijk

20 februari 2024 Janet Kooren Krohne
Featured image
PREMIUM
Bij de productie van wafelhoorntjes met roomijs is nauwkeurige dosering van vloeibare chocolade belangrijk. Niet alleen voor de perfecte smaak en textuur van de bekende lekkernij, maar ook om verspilling te voorkomen.

Het hoorntje van ons roomijsje moet lang genoeg stevig blijven om ervan te kunnen genieten. Lekkende of kleffe hoorntjes geven vieze, plakkende handen. Om de wafelhoorntjes langer stevig te houden, worden ze voorzien van een lekstop. Er komt eerst zo´n 4 à 6 gram vloeibare chocolade aan de binnenzijde, voordat een hoorntje met ijs wordt gevuld.

Artikel voor abonnees

Dit artikel is alleen voor abonnees, bekijk onze abonnementen.


Abonnementen
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen op bakkersinbedrijf.nl
  • Ontvang 10x per jaar het Vakblad Bakkers in Bedrijf
  • Ontvang 1x onze special Slimmer werken in food
  • Ontvang 1x onze verpakkingsspecial
  • Ontvang 1x onze hygiënespecial
  • Ontvang 2x onze machinebouwspecial
Dossiers
  • Machines & Apparatuur
Lees ook

Eierbalmachine eind 2025 operationeel verwacht

De rest van Nederland kan nog niet genieten van de Groningse eierbal. Worstenmakerij Uildrikt in Hoogezand is namelijk nog niet klaar met de bouw van de volautomatische eierbalmachine. Ondanks de subs...
29 april 2025Kelly Burnet

Sigep 2025 toont kansen voor to go-markt

Wat brengt het nieuwe ijsseizoen? Op Sigep 2025 blijkt dat een crunch in het ijs en smaken uit het Midden Oosten (nog steeds) populair zijn. Allergeenvrij is vaker een vaste basiswaarde. Semi-industri...
5 februari 2025Bianca Roemaat

Sigep World 2025: de toekomst van foodservice

BEURZEN | IJs, chocolade, patisserie, brood, koffie en pizza. Dat zijn de ingrediënten van Sigep World 2025. Naast trends, innovatie en technologie springt de vakbeurs dit jaar ook in op duurzaam...
14 januari 2025
12345>>>
Foodbanen

De beste banen in de brood- en banketsector

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven

Superaanbieding!

Ontvang Bakkers in Bedrijf 2 nummers gratis inclusief digitale toegang

Aanvragen

Agenda

  • 2 SEP 09:30 - 16:30

    BAKathon

  • 8 SEP 08:00 - 14 SEP 21:00

    Verspillingsvrije Week

  • 22 SEP 09:00 - 24 SEP 20:00

    Gastvrij Rotterdam 2025

Bakkers in bedrijf © 2025 Bakkers in bedrijf.
Alle rechten voorbehouden.
Facebook Instagram LinkedIn

Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Bakkers in bedrijf

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bioprocessing News
    • EVMI
    • Industrial Cybersec
    • Vakblad IJs!
    • Vleesmagazine
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Bakkers in Bedrijf
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - 3705MA Zeist
Nederland
info@bakkersinbedrijf.nl
+31 (0)85-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer