Met Explore Zeelandia biedt Koninklijke Zeelandia Groep een nieuw online platform waarmee de grondstoffenexpert haar kennis deelt met bakkers. Hiermee wil Zeelandia oplossingen bieden voor de uitdagingen waar de branche vandaag de dag mee te maken heeft.

“Industriële bakkerijen hebben van oudsher een sterke behoeft aan kennis en maatwerk. Met Explore Zeelandia ontgrendelt Zeelandia haar interne kennis om bedrijven succesvol te laten groeien”, aldus Zeelandia in de aankondiging. Klanten krijgen met het online platform toegang tot een internationaal netwerk van lokale specialisten, waardoor ze in aanraking komen met tot nu toe onbekende bronnen en nieuwe expertise.

Brancherelevante expertise

Zeelandia’s experts Karolina en Vik begeleiden op Explore Zeelandia bakkerijen naar brancherelevante kennis rondom producten, technologieën, relevante ontwikkelingen en trends. Hiermee wil Zeelandia klanten maatwerkoplossingen bieden en de business vooruit helpen.

Zeelandia

De Nederlandse familie Doeleman richtte in 1900 Zeelandia op. Het bedrijf groeide uit tot een wereldwijde speler op de markt van bakkerijgrondstoffen. Vandaag de dag ontwikkelen ruim 3.200 toegewijde medewerkers wereldwijd producten die aansluiten op de lokale smaak en behoeften in circa 100 landen.

Altijd op de hoogte blijven?