Winnaar exclusieve chocoladeletter van Coco & Sebas bekend

Winnaar chocolade letter: Foto cocos en sebas

Foto: Cocos & Sebas

Kathy van de Schoot uit Oirschot won de Swarowski kristallen bezette chocoladeletter van Cocos & Sebas. Het Brabantse chocolademerk Coco & Sebas gaf deze exclusieve chocoladeletter met een waarde van 1.000 euro weg vanwege de opening van de nieuwe brandstore in ‘s-Hertogenbosch.

De eerste honderd klanten, waaronder Kathy, die in de winkel voor 15 euro een aankoop deden, kreeg een luxe chocoladeletter. Deze klanten konden een lootje inleveren waaruit een winnaar werd getrokken. Dit was Kathy. Zij kreeg de limited edition versie van de met Swarowski kristallen bezette chocoladeletter. Chef Patissier Remy Rombouts ontwierp deze letter in samenwerking met de bekende designer Bjorn van den Berg die erg populair is in de Verenigde Staten.

De winnares was volledig verrast met de prijs. Kathy: “Toen ik hoorde dat Coco & Sebas hier een brandstore zou openen, was ik meteen enthousiast. Ik ben een grote liefhebber van chocolade en een echte fan van de producten van Coco & Sebas. Ik was dan ook erg benieuwd naar deze winkel. Ik had echter nooit verwacht dat ik deze bijzondere chocoladeletter - een echt kunstwerk - in ontvangst mag nemen.”

Coco & Sebas is een van de snelst groeiende ambachtelijke chocoladebedrijven van Nederland. voor de nieuwe brandstore is gekozen voor een prominente locatie in ‘s-Hertogenbosch, namelijk de Vughterstraat 2. Hier zijn niet alleen de producten uit haar gevarieerde assortiment verkrijgbaar, maar óók exclusief voor de brandstore ontwikkelde producten en smaken. Naast een zeer uitgebreid assortiment chocolade dat op allerlei manieren gepersonaliseerd kan worden, is een koffiebar ingericht voor take-away koffie. Ook kunnen bezoekers hier van koffie met bijpassende verwenchocolade genieten.

Dossiers
Lees ook
Vader en dochter winnen Dobla Pastry Battle 2020

Vader en dochter winnen Dobla Pastry Battle 2020

Vader en dochter Klaassens van Restaurant Pure C** wonnen op de laatste dag van de Horecava de Dobla Pastry Battle 2020. Zij lieten vijf andere teams achter zich in deze patisseriewedstrijd voor banket- en chocoladeprofessionals.

SureChoc-partnerschap ontwikkelt suikerarme chocolade

SureChoc-partnerschap ontwikkelt suikerarme chocolade

Onderzoekers van de universiteit van Reading hebben samen met partners uit het bedrijfsleven een chocoladereep ontwikkeld met bijna de helft minder suiker dan normaal. In de receptuur wordt gebruik gemaakt van een mineraal dat de suikers efficiënter in contact brengt met de smaakpapillen op de tong. Bij consumententests kreeg de reep een respectabele...

Bezoek aan Selmi fabriek in Italië - Chocolade-inspiratie voor bakker

Bezoek aan Selmi fabriek in Italië - Chocolade-inspiratie voor bakker

Hoor je Italië, dan denk je aan pizza, pasta, risotto en natuurlijk ijs. Maar na een fabrieksbezoek en training bij Selmi denken deze bakkers zeker ook aan chocolade. Wiet Koenen, mede-eigenaar van Henk Koenen Chocolate Technology, organiseerde de reis naar Italië. “Tijdens de terugvlucht komen altijd notitieboekjes tevoorschijn om ideeën uit te werken.”

Brood-/banketbakker in Noorwegen

Brood-/banketbakker in Noorwegen

We zijn op zoek naar een creatieve bakker/banketbakker. Waagans bakkerij is een traditioneel familiegedreven bakkerij in Tynset, in het oosten van Noorwegen. Sollicitatie...

Procesoperator industriele bakkerij omgeving Putten

Procesoperator industriele bakkerij omgeving Putten

Wat ga je doen?In de functie van Procesoperator Industriële Bakkerij ben je verantwoordelijk voor het opstarten van het productieproces in een industriële...

Broodbakker omgeving Barneveld

Broodbakker omgeving Barneveld

Wat ga je doen?In deze fulltime functie werk je voornamelijk op conventionele tijden. Je bereidt binnen het team zowel groot als kleinbrood. Dit doe je van A tot...