Winnaar exclusieve chocoladeletter van Coco & Sebas bekend

6 december 2019
Foto: Cocos & Sebas

Kathy van de Schoot uit Oirschot won de Swarowski kristallen bezette chocoladeletter van Cocos & Sebas. Het Brabantse chocolademerk Coco & Sebas gaf deze exclusieve chocoladeletter met een waarde van 1.000 euro weg vanwege de opening van de nieuwe brandstore in ‘s-Hertogenbosch.

De eerste honderd klanten, waaronder Kathy, die in de winkel voor 15 euro een aankoop deden, kreeg een luxe chocoladeletter. Deze klanten konden een lootje inleveren waaruit een winnaar werd getrokken. Dit was Kathy. Zij kreeg de limited edition versie van de met Swarowski kristallen bezette chocoladeletter. Chef Patissier Remy Rombouts ontwierp deze letter in samenwerking met de bekende designer Bjorn van den Berg die erg populair is in de Verenigde Staten.

De winnares was volledig verrast met de prijs. Kathy: “Toen ik hoorde dat Coco & Sebas hier een brandstore zou openen, was ik meteen enthousiast. Ik ben een grote liefhebber van chocolade en een echte fan van de producten van Coco & Sebas. Ik was dan ook erg benieuwd naar deze winkel. Ik had echter nooit verwacht dat ik deze bijzondere chocoladeletter - een echt kunstwerk - in ontvangst mag nemen.”

Coco & Sebas is een van de snelst groeiende ambachtelijke chocoladebedrijven van Nederland. voor de nieuwe brandstore is gekozen voor een prominente locatie in ‘s-Hertogenbosch, namelijk de Vughterstraat 2. Hier zijn niet alleen de producten uit haar gevarieerde assortiment verkrijgbaar, maar óók exclusief voor de brandstore ontwikkelde producten en smaken. Naast een zeer uitgebreid assortiment chocolade dat op allerlei manieren gepersonaliseerd kan worden, is een koffiebar ingericht voor take-away koffie. Ook kunnen bezoekers hier van koffie met bijpassende verwenchocolade genieten.

Altijd op de hoogte blijven?