Bakkersgeheimen voor de feestdagen

Bakkerij van de Mortel_BIB 8-2020

Frank Driessen krijgt aandacht van de lokale media: “Juist die zorgen voor de krenten in de pap door hun grote bereik onder potentiële klanten” (foto: bakkerij Van de Mortel). Met de feestdagen voor de deur maken bakkerijen en patisserieën zich op voor drukke dagen. Met een lekker product en goede marketing kan de verkoo...
Lees ook
Schrijf je in voor de Beko Speculaaskeuring

Schrijf je in voor de Beko Speculaaskeuring

De inschrijving voor de Beko Speculaaskeuring is geopend. Ook dit jaar krijgen bakkers en banketbakkers de kans om hun speculaas te laten beoordelen door een vak- en consumentenjury.

Aangenaam - Jimmy de Leeuw

Aangenaam - Jimmy de Leeuw

Tijdens de coronalockdowns schreef chefkok Jimmy de Leeuw samen met zijn vrouw en schoonzus Aangenaam, een basiskookboek met een beetje extra. Naast recepten biedt het boek informatie over materiaal en keukentechnieken en biedt een kijkje in de professionele keuken.

Bakeplus Event op 19 en 20 september

Bakeplus Event op 19 en 20 september

Het Bakeplus Event vindt plaats op maandag 19 en dinsdag 20 september 2022. “In een nieuw jasje en op een nieuwe locatie”, aldus Bakeplus. Het thema is Wereldse Smaken in de bakkerij. Dit wordt tijdens het gehele event uitgedragen in aankleding, inspiratie en producten.