Winnaar Dobla Partner actie krijgt Peugeot Partner

18 mei 2017

Bakkerij van der Kloet uit Franeker is op 8 mei de trotse eigenaar geworden van een splinternieuwe Peugeot Partner. Dobla stelde de auto ter beschikking tijdens de Dobla Partner actie. De overhandiging vond plaats op het Rijvaardigheidscentrum Lelystad. Ook 'The Stig' van TopGear was present in de vorm van Indy Dontje, de eigenaar van het rijvaardigheidscentrum.

Dobla Partner actie

De Dobla Partner actie startte tijdens Bakkersvak 2017 en deze door in de maanden maart en april. Met de actie bracht Dobla de webshop nog meer onder de aandacht en introduceerde tegelijkertijd de nieuwe “Nature”lijn voor de Benelux. Ook toonde Dobla de eclairtoppers die speciaal voor het Ambacht zijn. De hoofdprijs van de actie was de Peugeot Partner met volledige bestikkering naar keuze. Daarnaast waren er ook prijzen als iPads, rijvaardigheidstrainingen en dozen chocoladedecoraties van Dobla

'Snelste bakker van Nederland'

Op 8 mei was de trekking die door de notaris. Hieraan ging een programma vooraf waar vijftig deelnemende bedrijven voor waren uitgenodigd. De gasten kregen de kans om hun rijvaardigheid tonen. Op de kartbaan Lelystad streden zij om de titel 'Snelste bakker van Nederland'. Ook was er de mogelijk voor een sliptest.

Aan het eind van de middag trok de notaris de gouden envelop met de naam van Bakkerij van de Kloet. Dobla feliciteert alle winnaars met de prijzen van de Dobla Peugeot partner actie.

 

Altijd op de hoogte blijven?