Wie ging waar naartoe in 2018? Jaaroverzicht

voor berichten jaaroverzichten 3

Alle drukke decemberstress bijna voorbij en eindelijk tijd om alle nieuwtjes van 2018 te lezen? Bakkers in bedrijf geeft u nog één keer een overzicht van alle vakgenoten die een nieuwe functie kregen, inclusief de fusies in en fusies in bakkerijsector.

JANUARI

Dré Eversteijn werd de nieuwe patisserie-adviseur van Friesland Campina. Hij volgde Bart-Jeroen van Overveld op.

https://www.bakkersinbedrijf.nl/dre-everstein-is-nieuwe-patisserie-adviseur-frieslandcampina/

Slob Koudetechniek en Vink Koeltechniek zagen veel overeenkomsten in hun waarden en werkwijzen en fuseerden daarom per 1 januari 2018.

https://www.bakkersinbedrijf.nl/fusie-slob-koudetechniek-en-vink-koeltechniek/

Jules Peeters startte per het begin van 2018 als Marketing Manager bij Bakeplus. Peeters nam de taken van Carolien Plevier over.

https://www.bakkersinbedrijf.nl/nieuwe-marketing-manager-bakeplus/

vanaf 16 januari 2018 ging John Brouwers aan de slag als Sales Manager IJs en Food Solutions bij Bakeplus.

https://www.bakkersinbedrijf.nl/nieuwe-sales-manager-ijs-en-food-solutions-bakeplus/

FEBRUARI

René Koop is per 1 februari als Accountmanager Export in dienst getreden bij Royal Steensma. Koop maakt deel uit van het team Europa en neemt het beheer van bestaande klanten op zich.

https://www.bakkersinbedrijf.nl/foodie-rene-koop-aan-slag-royal-steensma/

MAART

Carolien Plevier en Martin van Dam, voorheen voormalig directeur Marketing & E-commerce bij Deli XL, gingen vanaf 1 april 2018 samen verder als partners in Group7.

https://www.bakkersinbedrijf.nl/plevier-en-dam-partners-group7/

Sonneveld Group B.V. had een meerderheidsbelang in Quattro Enzyme Solutions B.V. Sinds 16 maart heeft Sonneveld Group zestig procent van het bedrijf in handen.

https://www.bakkersinbedrijf.nl/sonneveld-group-b-v-neemt-quattro-enzyme-solutions/

MEI

Het bakkersbedrijf Borgesius-Bakkersland splitste zich op in meerdere zelfstandige bedrijven. De bedrijven gingen verder onder de naam Goedhart of Borgesius.

https://www.bakkersinbedrijf.nl/borgesius-bakkersland-gaat-als-borgesius-en-goedhart/

De commercieel directeur Toon Merks en financieel directeur René Steuns van Bakeplus, namen de taken van de vertrokken voormalig Algemeen directeur Edwin Wentink over.

https://www.bakkersinbedrijf.nl/edwin-wentink-vertrekt-bakeplus/

Marcel Ooijer werkt sinds 1 mei bij Fruitlife als Sales en Accountmanager. Klanten uit de Benelux kunnen bij hem terecht voor advies over de verschillende fruitproducten van Fruitlife.

https://www.bakkersinbedrijf.nl/marcel-ooijer-versterkt-team-fruitlife/

JUNI

Auctio, met BVA Auctions als bekendste label, en Troostwijk Auctions & Valuations zijn in 2018 gefuseerd. De online veilinghuizen gingen verder onder de naam TBAuctions.

https://www.bakkersinbedrijf.nl/fusie-online-veilinghuizen-troostwijk-en-bva-auctions/

SEPTEMBER

Jacco Vonhof werd aan begin september de nieuwe voorzitter van MKB-Nederland. De Zwolse ondernemer moest MKB-Nederland weer ‘smoel gaan geven’ in Den Haag.

https://www.bakkersinbedrijf.nl/nieuwe-voorzitter-mkb-nederland-jacco-vonhof/

Lees ook
Jaaroverzicht: nieuw in 2018

Jaaroverzicht: nieuw in 2018

Iets gemist het afgelopen jaar? In de kerstvakantie eindelijk tijd om allerlei achterstallig nieuws in te halen? Bakkers in bedrijf helpt u een handje met een jaaroverzicht op het gebied van vernieuwende gebeurtenissen uit 2018. JANUARI De Amerikaanse bakkerijketen Mr Holmes Bakehouse combineert twee lekkernijen: een croissant en sushi. https://www.bakkersinbedrijf.nl/ontbijten-met-sushi/...

Jaaroverzicht: prijswinnaars 2018

Jaaroverzicht: prijswinnaars 2018

Iets gemist het afgelopen jaar? In de kerstvakantie eindelijk tijd om achterstallig nieuws in te halen? Bakkers in bedrijf helpt een handje met verschillende jaaroverzichten. Nu: wedstrijden en prijswinnaars. JANUARI De Rotterdamse Bakkerij Klootwijk won de laatste editie van de AD Oliebollentest. “Wereldklasse”, aldus de jury. https://www.bakkersinbedrijf.nl/bakkerij-klootwijk-wint-ad-oliebollentest/...

Jaaroverzicht: overnames in 2018

Jaaroverzicht: overnames in 2018

Iets gemist het afgelopen jaar? In de kerstvakantie eindelijk tijd om achterstallig nieuws in te halen? Bakkers in bedrijf helpt je een handje met verschillende jaaroverzichten. In dit overzicht de overnames van 2018. JANUARI Gerard Muermans en Roland Kals zijn sinds 1 januari de nieuwe CEO’s bij Radenaker BV. Zij namen het operationele management...

Productiemedewerkers industriele bakkerij

Productiemedewerkers industriele bakkerij

Beschrijving Productiemedewerkers en industriele banketbakkers vervullen een belangrijke taak. Samen met je collega's zorg je ervoor dat duizenden mensen elke dag...

Broodbakker omgeving Rotterdam

Broodbakker omgeving Rotterdam

Beschrijving Als broodbakker bij Het Ambacht maken wij de match naar vacatures voor de lange termijn. Voor ieder wat wils, heb je de ervaring of ambitie voor de...

Banketbakker omgeving Helmond

Banketbakker omgeving Helmond

Beschrijving In deze functie produceer je de lekkerste gebaksproducten uit Limburg. Samen met je collega’s verzorg je veel handwerk, maar ben je ook in staat...