De landelijke brood- en banketbakkerij Bakkers Brigade maakt voortaan deel uit van de Top Bakkers Groep. Door de krachten te bundelen verwachten de partijen dat ze de markt in de toekomst nog beter van bakkersproducten kunnen voorzien.

Bakkers Brigade en Top Bakkers leveren beide een breed assortiment dagvers brood en banket aan cateraars, horeca, groothandel, zorg en retail. Bakkers Brigade heeft een centrale bakkerij waaruit de bakkerij met eigen logistiek klanten door heel Nederland bediend. Top Bakkers bestaat uit een netwerk van zestig bakkerijen en voorziet vandaaruit lokale en regionale klanten.

“Beide bedrijven hebben de ambitie om zo veel mogelijk mensen iedere dag te laten genieten van het lekkerste brood en banket”, staat er te lezen op de website van Top Bakkers. “Door de krachten te bundelen onder de vlag van de Top Bakkers Groep kunnen we deze ambitie nog beter invullen. Samen zetten we een volgende stap naar een duurzame toekomst gericht op een optimale invulling van de wensen van de markt op het gebied van brood en banket.”

Beide bakkerijen blijven zelfstandig opereren binnen de Top Bakkers Groep, die verder bestaat uit Almost Ready Frozen, Taart Brigade en Lunch Service Nederland. Mark van der Breggen, algemeen directeur van Bakkers Brigade, treedt toe tot de directie van de Top Bakkers Groep en gaat samen met Rob Besseling geven over de groep. Rob vervult hierbij de functie van CEO en Mark wordt CCO/COO.

Altijd op de hoogte blijven?