Ter Marsch serveert roze burgerbuns tijdens Pride Amsterdam

2 augustus 2019

Ook burgerspecialist Ter Marsch & Co staat stil bij Pride Amsterdam. De vestiging in Amsterdam serveert een speciale hamburger op een roze broodje. Bovendien komt iedereen die tijdens de Canal Pride op 3 augustus zijn of haar roze slip toont in aanmerking voor een gratis roze burger.

De roze burger past goed bij het nieuwe interieur van de vestiging aan de Bloemenmarkt, een mix kleuren, patronen en bloemen, biedt zij nu ook een spraakmakende kleur op het bord. De fleurige roze burgers buns komen uit de eigen bakkerij en zijn gebakken door bakker Edwin Klaasen. 

Het burgerconcept Ter Marsch & Co werd begin 2014 gelanceerd in de Witte de Withstraat in Rotterdam. Toen tijdens de verbouwing van het pand een glas in lood raam tevoorschijn kwam met daarop Ter Marsch & Co, een ambachtelijke vleeshouwerij die er ooit was gevestigd, was de naam een feit. Ze zijn gespecialiseerd in burgers. Op het menu staan onder andere Oh' Cheeus met Scottish Angus, the Grande en The Big Marsch. In 2016 opende de vestiging in Amsterdam.

Daarnaast opende de familie een eigen bakkerij waar de bakkers dagelijks de briochebollen en sandwiches voor de eigen winkels en andere horeca bakken Ook zijn ze de eigenaren van restaurant ‘de With’, een koffie- en lunchzaak op de Kalverstraat en Europa’s eerste zalmkwekerij op land; Fresh Salmon Farming Europe.

 

Dit artikel verscheen eerder op: Vleesmagazine

Altijd op de hoogte blijven?