Sonneveld is jarig en trakteert op Bakkersvak

16 februari 2016

Sonneveld is 60 jaar geleden begonnen als klein familiebedrijf en in de loop der jaren uitgegroeid tot een internationaal bedrijf dat bakkerijen meer levert dan alleen grondstoffen. In het kader van de toegevoegde waarde voor de klant heeft Sonneveld een nieuwe huisstijl ontwikkeld. Een nieuwe huisstijl waarmee echt duidelijk wordt wie Sonneveld is, wat Sonneveld doet en waar Sonneveld voor staat. De nieuwe huisstijl wordt onthuld op Bakkersvak waar zij vanwege het 60 jarig bestaan feest vieren met ambachtelijk bakkend Nederland.

Inspiring Bakery Solutions

Samenwerking met de klant is voor Sonnveld cruciaal. "Onze oplossingen vormen immers de antwoorden op hun vragen. De innovatieve producten op grondstof- en eindniveau zijn het resultaat van onze enorme hoeveelheid opgebouwde kennis, ons plezier in het vak, oplossend denken en de intensieve samenwerking met bakkers. De kwaliteit van onze producten wordt getest in consumentenpanels en de Sonneveld producten worden dan ook met veel succes en voldoening toegepast door bakkers."

Feest

Sonneveld heet u van harte welkom op Bakkersvak 2016. "Wij vieren 60 jaar ‘Inspiring Bakery Solutions’! Dit vraagt om een feestje, want zonder ambachtelijk bakkend Nederland hadden we dit nooit bereikt. Vóór de deur van Bakkersvak staan wij klaar in feeststemming. Tijdens de beurs schenken onze barista’s een heerlijke kop koffie én wij vertellen u graag alles over de inspirerende ideeën en producten die wij voor u als ambachtelijke bakker hebben ontwikkeld. Kortom, u bent van harte welkom en we zien u graag zondag of maandag!"

Altijd op de hoogte blijven?