Samenwerking Zeelandia en Bakon Food Equipment

Bazz._logo

De Zeeuwse bedrijven Koninklijke Zeelandia en Bakon Food Equipment tekenden op 1 juli een samenwerkingsovereenkomst. Onder de merknaam bazz. bieden ze verschillende bakkerijmachines aan op zowel de nationale en internationale markt. 

Met Bazz. bundelen de twee bedrijven hun krachten. Bakon ontwikkelt, bouwt en onderhoudt slimme bakkerijmachines. Zeelandia is een bekende leverancier van bakkerij-ingrediënten. De twee trekken nu samen op voor de ontwikkeling van nieuwe machines en grondstoffen. Dit moet leiden tot naadloos op elkaar aansluitende productiesystemen. 

In het assortiment zit momenteel spuitapparatuur voor lossingsmiddelen, tijgerpap en glansproducten. Bazz. biedt klanten de levering, service en onderhoud van deze machines.

Zowel Zeelandia als Bakon zijn gevestigd in Zeeland. Beide bedrijven zijn beide wereldwijd actief en beschikken over een uitgebreid internationaal dealernetwerk.

Dossiers
Lees ook
Klassiekers in een net iets ander jasje

Klassiekers in een net iets ander jasje

Leveranciers zijn al volop bezig met de feestdagen. Bij tropische temperaturen wordt nagedacht over ­ sinterklaaschocolade en kerstgebak. Wat kunnen we het komend feestseizoen verwachten? Op welke trends spelen de experts in?

Bakkers in de media - week 34

Bakkers in de media - week 34

Bakkers worstelen met hoge energieprijzen, worstenbrood-icoon zwaait af en de inspringmomenten van september. Wat lazen we deze week over de branche? Een greep uit de media.

Prijzen ambachtelijk ijs stijgen

Prijzen ambachtelijk ijs stijgen

Veel ijsondernemers vragen vanwege de stijgende kosten meer voor hun ijs. De meeste salons rekenen nu 1,25 tot 1,50 euro per bolletje. Dat vertelt Teun Loonen, voorzitter van het Ambachtelijk IJscentrum aan Nu.nl.