Samenwerking Zeelandia en Bakon Food Equipment

Bazz._logo

De Zeeuwse bedrijven Koninklijke Zeelandia en Bakon Food Equipment tekenden op 1 juli een samenwerkingsovereenkomst. Onder de merknaam bazz. bieden ze verschillende bakkerijmachines aan op zowel de nationale en internationale markt. 

Met Bazz. bundelen de twee bedrijven hun krachten. Bakon ontwikkelt, bouwt en onderhoudt slimme bakkerijmachines. Zeelandia is een bekende leverancier van bakkerij-ingrediënten. De twee trekken nu samen op voor de ontwikkeling van nieuwe machines en grondstoffen. Dit moet leiden tot naadloos op elkaar aansluitende productiesystemen. 

In het assortiment zit momenteel spuitapparatuur voor lossingsmiddelen, tijgerpap en glansproducten. Bazz. biedt klanten de levering, service en onderhoud van deze machines.

Zowel Zeelandia als Bakon zijn gevestigd in Zeeland. Beide bedrijven zijn beide wereldwijd actief en beschikken over een uitgebreid internationaal dealernetwerk.

Dossiers
Lees ook
Bakkers in de media - week 13

Bakkers in de media - week 13

Stijgende grondstofprijzen, tweede plaats BoulangerieTeam tijdens de Coupe du Monde en het Domtorentje bestaat 100 jaar. Wat verscheen er afgelopen week over de bakkersbranche in andere media?

Bakkers in de media – week 10

Bakkers in de media – week 10

Zorgen om de prijs van brood, Dronter Icoontjes, Nederlandse tarwe, en verschillende reportages bij Bakkers. Wat kwam er de afgelopen week allemaal voorbij in de media over de Bakkersbranche?

Beko Groothandel neemt Belgische groothandel D’Haeze over

Beko Groothandel neemt Belgische groothandel D’Haeze over

Beko Groothandel breidt uit. De groothandel nam per 9 maart 2022 D’Haeze over. De overname van deze Belgische groothandel in bakkerijgrondstoffen past in de ambitie van Beko Groothandel om internationaal te groeien.