Patisserie de Rouw lanceert gracefully-aging-bonbon Charming Chocolate

Charming Chocolate_foto: Patisserie de rouw

Foto: Patisserie de Rouw

Patisserie de Rouw en The Skin Institute in Vught ontwikkelden samen een bonbon met een huidverbeterend ingrediënt die past in een meer gezonde leefstijl. Presentatrice en actrice Leontine Borsato nam 29 januari de eerste ‘gracefully-aging-bonbon’ Charming Chocolate in ontvangst.  

Toppatissier Arthur de Rouw ontwikkelde de bonbon samen met Zizi van Heemst, eigenaresse van The Skin Institute in Vught. In de bonbon, die geen suiker en lactose bevat, is naast pure chocolade een huidverbeterend ingrediënt van The Skin Institute verwerkt.

Zizi van Heemst: "De filosofie van Patisserie de Rouw en The Skin Institute hebben veel raakvlakken en dat maakt onze samenwerking extra speciaal. The Skin Institute staat voor Love, Personal en Attention. Ik wil vrouwen in hun kracht zetten en hun eigen schoonheid laten herontdekken. Gracefully aging met zelfvertrouwen, dat is waar ik gelukkig van word.”

Arthur de Rouw: “Het was bijzonder om deze speciale bonbon met Zizi te ontwikkelen en we zijn trots op het resultaat. Net als The Skin Institute streven we dagelijks naar hoge kwaliteit, creativiteit en service. Deze heerlijke bonbon past in onze lijn van ontwikkeling van nieuwe producten en het inspelen op de veranderende markt, zoals de vraag naar veganistische producten en het gebruik van minder suiker en zout. Zo hebben we vorig jaar confitures met minder suiker uitgebracht en zijn we nu serieus bezig met innovaties die geen dierlijke bestanddelen bevatten en die minder zout bevatten. Hierover zullen we later meer bekendmaken.”

 

Charming Chocolate is verkrijgbaar bij The Skin Institute, Dorpsstraat 42 in Vught en bij Patisserie de Rouw, Kloosterstraat 1 in Vught. In een aantal dozen met 24 Charming Chocolates is een ‘golden creditcard’ verstopt. Kopers van een doos bij De Rouw en The Skin Institute die een golden creditcard vinden, winnen hiermee een verwenmoment met een schoonheidsbehandeling bij The Skin Institute.

Dossiers
Lees ook
Bakkers in de media – week 16

Bakkers in de media – week 16

Pasen in de bakkerij, 125 jarig jubileum bakker Out en Stichting Ambachtelijke Bakkerij geeft tips voor social media. Wat kwam er de afgelopen week voorbij in de media over de bakkersbranche?

Niels de Rouw van Patisserie de Rouw wint NK Patisserie voor de jeugd

Niels de Rouw van Patisserie de Rouw wint NK Patisserie voor de jeugd

De 20-jarige Niels de Rouw behaalde de eerste plaats bij het Nederlands Kampioenschap Patisserie voor de jeugd. De leerlingbanketbakker van Patisserie de Rouw in Vught mag zich hiermee de beste jonge patissier van Nederland noemen. Ook ontving Niels de Ab Mauri Award, voor het hoogste puntenaantal van de deelnemers uit alle klassen.

Patisserie de Rouw lanceert paaskunstwerk L’Art de Vivre

Patisserie de Rouw lanceert paaskunstwerk L’Art de Vivre

Patisserie de Rouw in Vught voegt ter gelegenheid van pasen een chocoladekunstwerk aan het assortiment toe. Het kunstwerk L’Art de Vivre symboliseert het leven en de kunst van het leven. Het is voorzien van eieren in een zonnebloemgele kleur en staat op een voet van chocolade-eitjes.