Patisserie de Rouw lanceert gracefully-aging-bonbon Charming Chocolate

Charming Chocolate_foto: Patisserie de rouw

Foto: Patisserie de Rouw

Patisserie de Rouw en The Skin Institute in Vught ontwikkelden samen een bonbon met een huidverbeterend ingrediënt die past in een meer gezonde leefstijl. Presentatrice en actrice Leontine Borsato nam 29 januari de eerste ‘gracefully-aging-bonbon’ Charming Chocolate in ontvangst.  

Toppatissier Arthur de Rouw ontwikkelde de bonbon samen met Zizi van Heemst, eigenaresse van The Skin Institute in Vught. In de bonbon, die geen suiker en lactose bevat, is naast pure chocolade een huidverbeterend ingrediënt van The Skin Institute verwerkt.

Zizi van Heemst: "De filosofie van Patisserie de Rouw en The Skin Institute hebben veel raakvlakken en dat maakt onze samenwerking extra speciaal. The Skin Institute staat voor Love, Personal en Attention. Ik wil vrouwen in hun kracht zetten en hun eigen schoonheid laten herontdekken. Gracefully aging met zelfvertrouwen, dat is waar ik gelukkig van word.”

Arthur de Rouw: “Het was bijzonder om deze speciale bonbon met Zizi te ontwikkelen en we zijn trots op het resultaat. Net als The Skin Institute streven we dagelijks naar hoge kwaliteit, creativiteit en service. Deze heerlijke bonbon past in onze lijn van ontwikkeling van nieuwe producten en het inspelen op de veranderende markt, zoals de vraag naar veganistische producten en het gebruik van minder suiker en zout. Zo hebben we vorig jaar confitures met minder suiker uitgebracht en zijn we nu serieus bezig met innovaties die geen dierlijke bestanddelen bevatten en die minder zout bevatten. Hierover zullen we later meer bekendmaken.”

 

Charming Chocolate is verkrijgbaar bij The Skin Institute, Dorpsstraat 42 in Vught en bij Patisserie de Rouw, Kloosterstraat 1 in Vught. In een aantal dozen met 24 Charming Chocolates is een ‘golden creditcard’ verstopt. Kopers van een doos bij De Rouw en The Skin Institute die een golden creditcard vinden, winnen hiermee een verwenmoment met een schoonheidsbehandeling bij The Skin Institute.

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Dossiers
Lees ook
Belgium Chocolate Awards staan dit jaar in het teken van de natuur

Belgium Chocolate Awards staan dit jaar in het teken van de natuur

Dit jaar organiseert het Belgische vakblad Chocolaterie de 11e editie van de Belgium Chocolate Awards, waarin de jury op zoek gaat naar de beste chocoladecreaties en -concepten van België. Deze editie staat volledig in het teken van natuur. Ook wordt er een 6e categorie toegevoegd voor Beste Chocolatier van het Jaar.

Sigep 2023 komt eraan

Sigep 2023 komt eraan

Italian Exhibition Group organiseert van 21 tot en met 25 januari de 44e editie van Sigep. Rimini Expo Center staat deze dagen weer in het teken van ijs, patisserie, chocolade en koffie.

Groei in luxe chocolade

Groei in luxe chocolade

Steeds meer ondernemers gaan aan de slag met chocolade. Het aantal verkooppunten in luxe chocolade groeide de afgelopen vijf jaar met 29 procent. “Tijdens de coronapandemie werkte chocolade als comfortfood. Heel geschikt om emoties mee weg te werken”, aldus chocolatier Linda Veldman.