Patisserie de Rouw lanceert gracefully-aging-bonbon Charming Chocolate

Charming Chocolate_foto: Patisserie de rouw

Foto: Patisserie de Rouw

Patisserie de Rouw en The Skin Institute in Vught ontwikkelden samen een bonbon met een huidverbeterend ingrediënt die past in een meer gezonde leefstijl. Presentatrice en actrice Leontine Borsato nam 29 januari de eerste ‘gracefully-aging-bonbon’ Charming Chocolate in ontvangst.  

Toppatissier Arthur de Rouw ontwikkelde de bonbon samen met Zizi van Heemst, eigenaresse van The Skin Institute in Vught. In de bonbon, die geen suiker en lactose bevat, is naast pure chocolade een huidverbeterend ingrediënt van The Skin Institute verwerkt.

Zizi van Heemst: "De filosofie van Patisserie de Rouw en The Skin Institute hebben veel raakvlakken en dat maakt onze samenwerking extra speciaal. The Skin Institute staat voor Love, Personal en Attention. Ik wil vrouwen in hun kracht zetten en hun eigen schoonheid laten herontdekken. Gracefully aging met zelfvertrouwen, dat is waar ik gelukkig van word.”

Arthur de Rouw: “Het was bijzonder om deze speciale bonbon met Zizi te ontwikkelen en we zijn trots op het resultaat. Net als The Skin Institute streven we dagelijks naar hoge kwaliteit, creativiteit en service. Deze heerlijke bonbon past in onze lijn van ontwikkeling van nieuwe producten en het inspelen op de veranderende markt, zoals de vraag naar veganistische producten en het gebruik van minder suiker en zout. Zo hebben we vorig jaar confitures met minder suiker uitgebracht en zijn we nu serieus bezig met innovaties die geen dierlijke bestanddelen bevatten en die minder zout bevatten. Hierover zullen we later meer bekendmaken.”

 

Charming Chocolate is verkrijgbaar bij The Skin Institute, Dorpsstraat 42 in Vught en bij Patisserie de Rouw, Kloosterstraat 1 in Vught. In een aantal dozen met 24 Charming Chocolates is een ‘golden creditcard’ verstopt. Kopers van een doos bij De Rouw en The Skin Institute die een golden creditcard vinden, winnen hiermee een verwenmoment met een schoonheidsbehandeling bij The Skin Institute.

Dossiers
Lees ook
Callebaut steunt lokale chocolatiers met online platform ‘Not Without My Chocolate’

Callebaut steunt lokale chocolatiers met online platform ‘Not Without My Chocolate’

Het virus Covid-19 heeft een grote impact op kleine lokale ondernemers. Zo ook op de Nederlandse chocolatiers. Normaal gesproken is Pasen voor hen een van de piekmomenten, maar nu blijven veel klanten weg. Daarom brengt het Belgische chocolademerk Callebaut het online platform ‘Not Without My Chocolate’ naar Nederland

Chocolade ‘lotusbloem’ dessert

Chocolade ‘lotusbloem’ dessert

ijdens Bakkersvak 2020 demonstreerde ik namens het Dutch Pastry Team de chocolade ‘lotusbloem’ ", vertelt Peter Remmelszwaai. "Het dessert is al enige tijd, in verschillende uitvoeringen,populair op social media. Ik heb er een eigen draai aan gegeven zodat de chocoladebloemen goed vooraf te maken zijn."

Meer verdieping dankzij het meesterschap

Meer verdieping dankzij het meesterschap

IJs zit in het DNA van banketbakkerszoon Piet Tamminga. Sinds voorjaar 2019 mag hij zich SVH Meesterijsbereider noemen. In Puur Tamminga in Veenendaal combineert hij de verkoop van ijs met pastisserie en chocolade. Duurzaamheid is daarbij de rode draad. De meestertitel geeft hem vleugels. “Ik ben nog meer met het vak bezig.”

Zelfstandig werkend (desem) broodbakker omgeving Noordwijk

Zelfstandig werkend (desem) broodbakker omgeving Noordwijk

Wat ga je doen?Voor deze kleine ambachtelijke bakkerij zijn we per direct op zoek naar een zelfstandig werkend broodbakker. Je zal je bezighouden met het totale...

Broodbakker te Groningen

Broodbakker te Groningen

Wat ga je doen?Voor deze bakkerij zijn wij per direct op zoek naar een zelfstandig werkende broodbakker. Het betreft een fulltime functie voor langere tijd. Ook...

Operator Productie omgeving Kerkrade

Operator Productie omgeving Kerkrade

Wat ga je doen?Als operator productie ben je verantwoordelijk voor een goed verloop van de productie van het brood. Je bereidt deegsoorten, je bedient de machines...