Ovenproducent Devapo stelt nieuwe financieel directeur en commercieel directeur aan

31 juli 2023 Redactie Food Devapo

Professionele ovenproducent Devapo heeft haar directie versterkt met twee nieuwe aanstellingen. Marcel van der Velden is aangesteld als Financieel Directeur en Vincent van Delft als Commercieel Directeur. Het bedrijf wil hiermee investeren in innovatie, duurzaamheid en service. 

Sinds de overname door Roy Hoeijmakers en Lex van Grotel ruim vijf jaar geleden, heeft Devapo een explosieve groei doorgemaakt. Het bedrijf is uitgegroeid tot een organisatie met bijna 100 medewerkers. Devapo levert apparatuur, turnkey concepten en value added diensten op het gebied van maaltijdbereiding in de zorg, horeca, retail, industrie en ambacht.

Nieuwe directieleden

Financieel Directeur Marcel van der Velden werkte in zijn 25-jarige carrière als Financial Group Controller bij NTS-Groep, waar hij uitgebreide inzichten opdeed in de complexiteit van productiebedrijven en de bijbehorende processen. Marcel: “Mijn expertise in het maken van betrouwbare prognoses en het ondersteunen van effectieve financiële besluitvorming, zal zorgen voor een solide en duurzame financiële basis voor de verdere groei van Devapo.”

Daarnaast verwelkomt Devapo ook Vincent van Delft als Commercieel Directeur. Vincent werkte eerder in managementfuncties bij HOUNÖ, Fri-Jado en Eloma. Vincent: “Met mijn uitgebreide ervaring in business development, private label-management en hoger management binnen de horeca-apparatuurindustrie ben ik in staat om strategieën te ontwikkelen en te implementeren die de groei van de Devapo stimuleren en de marktpositie versterken.”

Nieuwe fase

Lex van Grotel, algemeen directeur en mede-eigenaar van Devapo, benadrukt het belang van het aantrekken van ervaren professionals om de positie van Devapo verder te versterken. Hij zegt: “Ondanks dat de groei ons gebracht heeft waar we nu zijn, heeft dit ook enkele nieuwe uitdagingen met zich meegebracht en vereist dit een volledig nieuwe benadering van onze bedrijfsvoering. Met de aanstelling van Marcel en Vincent aan ons directieteam, zijn we ervan overtuigd dat we ons bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen brengen en onze klanten nóg beter van dienst kunnen zijn.”

Mede-eigenaar en algemeen directeur Roy Hoeijmakers vult aan: “Samen met onze toegewijde medewerkers, onze waardevolle partners en ons vernieuwde directieteam kunnen we onze ambitie waarmaken en blijven groeien als organisatie. We kijken uit naar een succesvolle toekomst vol kansen en mogelijkheden.”

Dit artikel verscheen eerder op: Evmi

Altijd op de hoogte blijven?