Opening brandstore Coco & Sebas

Vrijdag 29 november opent de nieuwe brandstore van het Brabantse chocolademerk Coco & Sebas. De nieuwe locatie aan de Vughterstraat in Den Bosch geeft klanten de mogelijkheid om het assortiment te zien en te beleven onder het genot van een bakje koffie.

Het brein achter Coco & Sebas is chef-patissier Remy Rombouts. “Of het nu gaat om een Formule 1-auto van chocolade, reepjes met bijzondere ingrediënten die heerlijk smaken bij een goed glas wijn, een chocoladehart met bladgoud of de allerlekkerste bonbons, we creëren smaakvolle en bijzondere creaties voor onze klanten.”                  

Het chocolademerk Coco & Sebas bestaat nu drie jaar en de verpakte chocoladecadeautjes en verwenchocola worden in het atelier in Oirschot gemaakt.

In de nieuwe brandstore zijn naast het gevarieerde assortiment ook speciaal ontwikkelde producten en smaken voor de brandstore zelf te krijgen. Het is een plek om allerlei gepersonaliseerde chocolade uit het assortiment te kopen, maar ook om een (take-away) koffie te halen bij de koffiebar.

Vrijdag 29 november om 16:00 openen de deuren officieel en voor de eerste 100 klanten die een aankoop doen, ligt er een chocoladeletter klaar.

 

Lees ook
Vader en dochter winnen Dobla Pastry Battle 2020

Vader en dochter winnen Dobla Pastry Battle 2020

Vader en dochter Klaassens van Restaurant Pure C** wonnen op de laatste dag van de Horecava de Dobla Pastry Battle 2020. Zij lieten vijf andere teams achter zich in deze patisseriewedstrijd voor banket- en chocoladeprofessionals.

SureChoc-partnerschap ontwikkelt suikerarme chocolade

SureChoc-partnerschap ontwikkelt suikerarme chocolade

Onderzoekers van de universiteit van Reading hebben samen met partners uit het bedrijfsleven een chocoladereep ontwikkeld met bijna de helft minder suiker dan normaal. In de receptuur wordt gebruik gemaakt van een mineraal dat de suikers efficiënter in contact brengt met de smaakpapillen op de tong. Bij consumententests kreeg de reep een respectabele...

Bezoek aan Selmi fabriek in Italië - Chocolade-inspiratie voor bakker

Bezoek aan Selmi fabriek in Italië - Chocolade-inspiratie voor bakker

Hoor je Italië, dan denk je aan pizza, pasta, risotto en natuurlijk ijs. Maar na een fabrieksbezoek en training bij Selmi denken deze bakkers zeker ook aan chocolade. Wiet Koenen, mede-eigenaar van Henk Koenen Chocolate Technology, organiseerde de reis naar Italië. “Tijdens de terugvlucht komen altijd notitieboekjes tevoorschijn om ideeën uit te werken.”

Zelfstandig werkend broodbakker

Zelfstandig werkend broodbakker

Wat ga je doen?Heb jij een passie voor alles wat met broodbakken te maken heeft? Beginnen jouw handen te jeuken bij alleen al het zien van verse producten waar je...

Allround banketbakker Waddeneilanden, voor langere tijd

Allround banketbakker Waddeneilanden, voor langere tijd

Wat ga je doen?In deze functie ben je verantwoordelijk voor de gehele banketproductie. Deze productie bestaat uit het bereiden van gebak, stukswerk en koeken. Dit...

Allround broodbakker Waddeneiland, lange termijn

Allround broodbakker Waddeneiland, lange termijn

Wat ga je doen?In deze functie ben je verantwoordelijk voor de gehele broodproductie. Dit doe je voor eigen vestigingen en een stuk derde kanaal. De productie zal...