Opening brandstore Coco & Sebas

27 november 2019 Erin Broos

Vrijdag 29 november opent de nieuwe brandstore van het Brabantse chocolademerk Coco & Sebas. De nieuwe locatie aan de Vughterstraat in Den Bosch geeft klanten de mogelijkheid om het assortiment te zien en te beleven onder het genot van een bakje koffie.

Het brein achter Coco & Sebas is chef-patissier Remy Rombouts. “Of het nu gaat om een Formule 1-auto van chocolade, reepjes met bijzondere ingrediënten die heerlijk smaken bij een goed glas wijn, een chocoladehart met bladgoud of de allerlekkerste bonbons, we creëren smaakvolle en bijzondere creaties voor onze klanten.”                  

Het chocolademerk Coco & Sebas bestaat nu drie jaar en de verpakte chocoladecadeautjes en verwenchocola worden in het atelier in Oirschot gemaakt.

In de nieuwe brandstore zijn naast het gevarieerde assortiment ook speciaal ontwikkelde producten en smaken voor de brandstore zelf te krijgen. Het is een plek om allerlei gepersonaliseerde chocolade uit het assortiment te kopen, maar ook om een (take-away) koffie te halen bij de koffiebar.

Vrijdag 29 november om 16:00 openen de deuren officieel en voor de eerste 100 klanten die een aankoop doen, ligt er een chocoladeletter klaar.

 

Altijd op de hoogte blijven?