Nieuwe smaken koekjesdeeg van Van der Pol

WIJK EN AALBURG - Van der Pol introduceert drie nieuwe smaken koekjesdeeg. Naast de vertrouwde bake-off mozaïek roomboter koekjes en chocolade hazelnoot mix zijn nu ook de smaken Gember, American Cookie en Groene thee-Matcha verkrijgbaar. Het assortiment is verkrijgbaar in rollen diepgevroren deeg met drie verschillende soorten in één doos. Het volledige assortiment smaken is nu ook verkrijgbaar in één soort per doos, voorgesneden en los ingevroren.

Beleving

Versgebakken koekjes zijn het allerlekkerst. Bovendien creëert het vers bakken van koekjes een totaalbeleving, stelt de leverancier. "Bijvoorbeeld in de winkeloven zorgt het voor de complete bakbeleving, een heerlijke geur en optimale versheid van het product. Koekjes zijn zeer geschikt om te laten proeven, te serveren bij een kop koffie en te verkopen met een prima marge. Van der Pol maakt met haar producten deze bakbeleving eenvoudig en maakt gebruik van pure ingrediënten en 100 procent roomboter."

Lees ook
Dairy Trading International gaat verder als Van Ballegooijen Foods (VBF)

Dairy Trading International gaat verder als Van Ballegooijen Foods (VBF)

Dairy Trading International (DTI Group) gaat verder onder een andere naam. Vanaf 1 januari 2021 heet de groep Van Ballegooijen Foods (VBF). Van der Pol (VDP) en Royal VIVBuisman (RVB) maken deel uit van deze groep.

Pandriks investeert in bake off lijn met automatisch vrieshuis

Pandriks investeert in bake off lijn met automatisch vrieshuis

Pandriks produceert bake off brood. Sinds de oprichting in 2011 groeit het Meppelse bedrijf en daarom is uitbreiding van de productiecapaciteit noodzakelijk. De bouw is inmiddels gestart en eind 2020 moet er in Meppel een hypermoderne brood bake off lijn en een volledig geautomatiseerd vrieshuis staan.

Van der Pol steunt het Rode Kruis

Van der Pol steunt het Rode Kruis

De wereld is in de ban van het coronavirus. De maatregelen die worden genomen tegen de verspreiding van het virus hebben een grote medische en sociale impact. Als familiebedrijf in de foodsector wil Van der Pol graag iets doen om te helpen en steunt het Rode Kruis.